Transferler Hakkında
-
Merhabalar ben Ajax ile ligde şampiyonluğa giderken, yaklaşık olaraktan 12.haftadan beri 1 oyuncu satabildim. Feyenord'u yöneten arkadaşın satılığa koyduğu futbolcunun satılması bir günü bulurken, onunla hemen hemen aynı fiyata koyduğum oyuncum 10 haftadır(10 gündür) satılmayı bekliyor. Rakip takım gün geçtikçe güçleniyor ben ancak antrenman ile oyuncularımı güçlendirmeye çalışıyorum. Forumda dolaşırken oyun sistemi otomatik olarak oyuncu alımı yapar diyor ancak ben buna pek inanmıyorum. Böyle bir şekilde denk gelmesi normal değil. Ekteki fotoğraflarda da bunları gösterdim. İzlenebilecek ya da yapılabilecek bir şey var mı?
-
@zeycem ligde 19 hafta oynanmış ve en son 18 nci hafta oyuncu satmışsınız yani 1 gün önce. Üstelik transfer listesinde 2 oyuncunuz var, listeye maximum 4 oyuncu çıkartabiliyorsunuz. Listede 4 oyuncu bulundurup bunları satma ihtimali, listede 2 oyuncu bulundurup bunları satma ihtimaline oranla fazladır. Yani siz listede 2 oyuncu bulundurarak zaten satış yapma ihtimalinizi düşürüyorsunuz. Üstelik oyuncularınız kaliteli oyuncular yani ďeğeri yüksek oyuncularin da satış ihtimali değeri düşük oyunculara nazaran düşüktür.
Size tavsiyem her transfer simülasyonuna mutlaka 4 oyuncuyu listeye çıkartmanız, ki satış yapma ihtimaliniz artsın.
-
@bayram-karakuş said in Transferler Hakkında:
@zeycem ligde 19 hafta oynanmış ve en son 18 nci hafta oyuncu satmışsınız yani 1 gün önce. Üstelik transfer listesinde 2 oyuncunuz var, listeye maximum 4 oyuncu çıkartabiliyorsunuz. Listede 4 oyuncu bulundurup bunları satma ihtimali, listede 2 oyuncu bulundurup bunları satma ihtimaline oranla fazladır. Yani siz listede 2 oyuncu bulundurarak zaten satış yapma ihtimalinizi düşürüyorsunuz. Üstelik oyuncularınız kaliteli oyuncular yani ďeğeri yüksek oyuncularin da satış ihtimali değeri düşük oyunculara nazaran düşüktür.
Size tavsiyem her transfer simülasyonuna mutlaka 4 oyuncuyu listeye çıkartmanız, ki satış yapma ihtimaliniz artsın.
Cevap icin tesekkurler.