Takım hedefi
-
Merhaba,
Açıklama yapmanızı ria ederim.Fenerbahçe'nin hedefi 1 iken daha şurada 2 sene içinde yükselişte olan Başakşehirin Hedefini 1 yapıp Fenerbahçe'nin hedefini 4 yapmak neyin nesi? 19 şampiyonluğunu bulunan ve her sene şampiyonluğa oynayan takıma böyle birşey yapmak saçma değil mi?
-
@ayaqli-ceset bunun nedenini şöyle açıklayabiliriz.
Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir 3 senedir 1.liğe oynayan takımlardır. Fenerbahçe ise 2 3 senedir 3. veya 4. sıralarda oynuyor. Bundan dolayı kaynaklanabilir. -
Başakşehir son sene şampiyonluğa oynuyordu öncesinde 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında 4. bitirdi son seneye bakarak mı hedef belirleniyor
-
@ayaqli-ceset bilemiyorum kardeşim benimki sadece bir tahmin. Yetkili az sonra görür ve cevaplar merak etme.
-
@ayaqli-ceset Merhaba
Osm de hedefler reale göre belirlenmiyor güncel kadro değerleri değerlendirmeye alınıyor
-
@f-s-m-0-13 Oynayan futbolcuyu bırak takım gol atamıyor takımın değeride düşürüyor teşekkür ederim biran şok oldum o yüzden biraz sert tepki verdim
-
Merhaba @ayaqli-ceset
Takım hedefleri takım kadrosuna göre belirlenir, Başakşehirin şuanki kadrosu Fenerbahçe'den yüksek olduğu için hedef 1 olarak gözüküyor, Fenerbahçe kadro değeri yükseldiğinde hedefi'de tekrar yükselecektir.
@saidkayaa bilmediginiz konularda cevap vermemeniz daha dogru olup yetkili kisileri beklemelisiniz yanlis yonlendirme yapmayalim.
@F-S-M-0-13 cevap icin tesekkurler.