Maç Deneyimi: Öneriler
-
@mrtgll33 said in Maç Deneyimi: Öneriler:
@GalipCaliskan1907 Maç Deneyimi sırasında mesela belirli aralıklar görülüyor sadece, örneğin dk 15 rakip kırmızı kart gördü diyelim üstüne 1-2 pozisyon olunca o kırmızı kart gördüğü an alt kısımlarda kalıyor devre arası veya maç sonunda aşağı inip bakamıyoruz Devre arasında yada maç sonunda aşağı yukarı komple görüntülemeye destek olacak bir ok çıkarılabilir Çok önemli ve olmazsa olmaz birşey değil ama imkan varsa güzel olur.
Güzel fikir. Pek zor olmamasi lazim. Iletiyorum
@GS_METECAN said in Maç Deneyimi: Öneriler:
Bana göre hızı yeterli
Otomatik ilerleme zaten yapılmış..Ama androidde şu an yok
Verilen taktikler yararlı olabiliyor.Arada oluyor ama oyuncu bazlı taktiksel öneriler de artarsa iyi olurAçıkçası bir önceki skorbordun kaldırılmasından sonra yeniden şekillenmiş olan bu sürümde 2d gibi görsel bir skorbord gelebileceğini tahmin ediyordum...Ama yanılmışım. ..Yine de İlerde olabileceğini düşünüyorum ama ne zaman?
1)Şu durumda böyle bir görsel mümkün olmuyorsa yani oyuncuların yada topun sahadaki hareketi maç boyunca sunulamıyorsa; en azından mevcut skorborddaki gol pozisyonlarındaki topun golle buluştuğu yada aut ile sonuçlandığını gösteren topun hareketi gibi, yalnızca duran topun hangi noktadan kullanıldığı ve kaleye hareketini ve oyuncunun çektiği şutun sahadaki konumunu ve kaleye hareketini gösteren görseller eklenirse iyi olabilir...
- Spikerin sabit kullanmış olduğu cümleler 2-3 maçta bir değişkenlik gösterebilir...Sürekli aynı cümleler sıkıcı olabiliyor...
3)Maçın sonunda verilen taktiksel öneriler "Maçın Raporu" halinde sabit bırakılırsa iyi olur. Önerileri tekrar görmek için maçı tekrar sonuna kadar izlemek gerekmez.
Şimdilik bu kadar...Diğerleri zaten arkadaşlar tarafından sunulmuş.Ses efekti vs.gibi...Ama gol olduğunda "goooolll" ses efekti eklenirse iyi olur...
- Yeni gorseller/animasyonlar yolda
- Sürekli yeni ve farkli cümleler eklemek istiyoruz zaten, yanliz su an sistem buna izin vermiyor. Tez zamanda bunu çözüp yeni demeçler ekleyecegiz
- Bencede güzel olur. Iletiyorum : )
-
@GalipCaliskan1907 Teşekkürler ilgi alaka için
-
Bence oyuna müdahele edebilmemiz lazım o zaman daha zevkli olcağına eminim
-
Oyuna neden müdahele edilmek isteniyor bunu anlamış değilim. Bu oyun simülasyon oyunu ve osm motorlarının gün içinde belli saati var. Ve bu oyunu dünya genelinde insanlar oynuyor ve dünya saatleri her bir ülkede farklı. Sen ayaktayken başka bir ülkede insan uyuyor yada başka bir ülkede insan ayaktayken sen uyuyabilirsin, oyuna müdahale şansı olsaydı bence bu çok hemde çok saçma bir durum olurdu. Çünkü maçın oynanacağı saatte ayakta olanlar için durum daha çok avantajlı olurdu ki bu durumda da bir çok insan bu durumdan muzdarip ve şikayetçi olurdu. Bırakın oyuna müdahale olma durumunu maçlar geç oynandığı için bile şikayetçi olmuyormuyuz ki öğrenciyiz yada çalışıyoruz o saatte ayakta olamıyoruz uyuyoruz, rakibin son anda taktik değişikliğine karşı hamle yapamıyoruz diye.
-
@Bayram-Karakuş Katılıyorum kesinlikle. Oyuna müdahale etmek isteyenler çok daha detaylı FM oynasınlar bence.
-
@YnsKya08 Yyunu genel anlamda takip etmediğiniz ve genel görüşleri okumadığınız çok ortada, skorboard yeni sürüme geçildiği ilk zamanlarda olmadı dünya birçok olumsuz eleştiri aldı ve bunları bi nevi istinaden skorboard tekrar ve daha reaktif olarak kullanılmaya başlandı. Ayrıca Ingiliz, Alman, Italyan, Polonya, Romanya, Portekiz ve daha aklıma gelmeyen bir çok ülkenin forumunda skorboard geliştirme için neler yapılabilir adlı başlıklar var ve bunlar çok ilgi gören başlıklar... Mesale ben bu ülke forumlarını da takip ediyorum ve gerek orası gerek Türk forumları olsun tek gereksiz gören sizsiniz cidden. Savaş yapan ekiplerin çok severek kullandığı birşey özellik skorboard
-
Tamam anlıyorum sizi ama benim ilgimi çekmedi kullanmak isteyen kullanabilir ayrıca forumları fazla takip etmiyorum doğrudur ben ekibe katılmadan önce forumlara bile bakmıyordum yeni yeni forumlarda aktif oluyorum o yüzden diyecek bir şey yok zamanla forumlarda aktif oldukça konulara hakim olabilirim.
-
@GalipCaliskan1907 Otomatik ilerler ise daha iyi olur. Birde Erman hoca yerine biz isim seçebilsek daha iyi olur. Erman hocayı pek sevmiyorum
-
@Ayaqli-Ceset ahahaha
-
Maç deneyimini ,sadece hocanın maçın sonunda vereceği taktiksel hatalarımı görmek için bakıyorum. her ne kadar 2x özelliği olsa da maçın sonuna kadar gelmek eziyet oluyor maalesef... . Merak ettiğim maç sonunda verilen taktikler. laf olsun diye gelişi güzel otomatik mi yazılıyor.. yani verilen taktikleri dikkate almalı mıyız?...
-
Bence mobil uygulama için öneriler konusu da açılmalıdır.
-
Maç simülasyonunda ben spikeriniz x çok güzel bir maç bizi bekliyor vs yazılarından sonra ilk 11ler ve dizilişlerin gösterimi programlanması açısından kolay ve işlevi, kattığı gerçeklik, rekabet havası olarak ideal bir güncelleme olabilir.
-
Küçük bir önerim olacak Skorboard da maç oynandığı sırada en alt kısımda veya en üst kısımda ligde o anda oynanan diğer maçların devam eden skorlarının da görünmesi fena olmazdı Şampiyonluk mücadelesi veren veya ekip savaşı yapanlar çok ilgi duyacaktır
-
@mrtgll33 bence bu müthiş olur
-
Arkadaşlar söyleceğim gayet basit ama bana göre çok önemli birşey. Menajerlerin aktif olmaması. İlk gün seçip bırakanlar çok oluyor. Önceden benimde yapmışlığım vardı. Uygulamayı indiriyoruz bi hevesle, boşta bir büyük takım görünce hemen seçiyoruz sonra siliyoruz filan. Ligimde Bayern München İlk onda bile değil. Menajeri takımı aldı ve bidaha girmedi. Hedefi ligde kalmak olan takımlar şampiyon oluyor, rekabet filan kalmıyor ve dolaysıyla bana göre hiçbir eğlencesi kalmıyor(şampiyon olan ben olsam bile). 1 gün oyuna girmeyen uyarılsa, ikinci gün girmeyen atılsa filan iyi olmaz mı? Yönetimin insiyatifine bırakılabilir bu, hem daha keyifli olur. Normalde teknik direktör maça gitmezse sorun olmaz mı? Yönetime bi yapay zeka versek mesela çok kritik bir maçta oyuna girmezse o gün kovulsa ama 10 puan farkla şampiyon, kaybetse bile sorun olmayacak, o zaman yönetim bir daha böyle disiplinsiz bir davranış yapmaması konusunda uyarabilir. Tabi bunlar daha eğlenceli olabilmesi için işin tefferuatı, aktif olmayanlar kovulsa yeter şimdilik. Birde liglerde menajer sayısı çok az. Buna bir düzenleme getirilebilir mi? Herkes büyük takımları seçiyor. Hull City gibi takımları seçip ilk 10a girmeye çalışmak daha keyifli olmaz mı? Tabi bunun için, dediğim rekabet ortamınında sağlanması lazım. Eğer her takımın sahibi ciddi bir şekilde oynarsa; örneğin arsenal ikinci diyelim benimde hull city olduğumu varsayalım, savunma yapıp kontra atakla gol atmaya çalışsam, 1 puana oynasam çok güzel olur. Ama Arsenal, Chelsea yi seçip oyuna girmeyenler yüzünden Hull City bu takımları yenebilecek potansiyele gelip şampiyon oluyor. Birde bi sorum var Lig kurmayı düşünüyorum ileride. İstediğim bir serveri seçip orada kurabilir miyim? Spikere önerimse: Başlarda izliyordum ama sıkmaya başladı, artık geçiyorum. Diyaloglar daha gerçekçi olsa: Ben spikeriniz Melih, iki takımın onbiri şu şekilde... gibi gibi, maçların önemi varsa bunları aktarsalar(mesela bu maçtan 3 puan alırsam lider olucam diyelim bunları belirtmesi güzel olur) ve en azından 3 maçlık bir diyalog havuzu olsa iyi olur, sürekli aynı şeyleri söylüyorlar. Sadece spikerde değil gazetede bu şekilde: cümleler gerçekçi değil, devrik, kafa karıştırıcı. Bizim gazetelerimizde yazan haberler gibi olsa daha hoş olur. Daha fazlası var ama şimdilik aklıma gelenleri yazdım. Söylediklerimi yetkili birilerine bildirirseniz sevinirim, teşekkürler.