(L)egia Warszawa
-
@cezarro said in (L)egia Warszawa:
Temat założony dla kibiców Legii Warszawa . Zapraszam do dyskusji oraz wymiany poglądów :slight_smile:
Tak jak założyciel postu sobie życzy! @maloba ten temat przeznaczony jest dla kibiców Legii Warszawa, nie ma tutaj miejsca na żadne prowokacje!
-
@stefan-joptwojmać Powiedz mi gdzie ja prowokowalem ? napisalem prawde w sprawie doboru trenerow przez Legie tylko tyle . ale cezarus w swoim stylu obraza bo widocznie ma inne zdanie ale nie potrafi inaczej sie wypowiedziec niz atakujac . Ja kibicuje Legii przeciez tylko troche inaczej
-
@maloba said in (L)egia Warszawa:
@stefan-joptwojmać Powiedz mi gdzie ja prowokowalem ? napisalem prawde w sprawie doboru trenerow przez Legie tylko tyle . ale cezarus w swoim stylu obraza bo widocznie ma inne zdanie ale nie potrafi inaczej sie wypowiedziec niz atakujac . Ja kibicuje Legii przeciez tylko troche inaczej
Z góry wyśmiałeś zarząd, a właściwie prezesa stąd zostałeś zaatakowany. Nie będę bawił się w łapanie kogoś za słówka, czy ktoś mniej czy bardziej prowokuje/atakuje. Chcę mieć tu porządek:)
-
@maloba nie bądź bezczelny ,każdy Twój wpis tutaj był świadomą prowokacją wynikającą z Twojej chorobliwej nienawiści do Legii . Pomimo moich wielokrotnych próśb żebyś zaprzestał trollowania tego tematu Ty dalej z uporem maniaka próbujesz siać tutaj jakiś zamęt.
-
@stefan-joptwojmać Stwierdzilem fakt w temacie . zyjemy w wolnym kraju gdzie mozna wyrazac swoje opinie nawet jesli sa negatywne i nie podobaja sie innym kibicom .
@Cezarro Nie prowokuje tylko pisze co mysle . Sam nie raz jechales po swoim klubie a mnie umoralniasz .
-
@maloba said in (L)egia Warszawa:
@Cezarro Nie prowokuje tylko pisze co mysle . Sam nie raz jechales po swoim klubie a mnie umoralniasz .
Owszem,zdarzyło mi się kilkakrotnie skrytykować postawę piłkarzy Legii Warszawa , jednak ja nie robiłem tego w tak chamski i prostacki sposób jak Ty .
-
Legia w finale po niezwykle dramatycznym meczu w Warszawie!
-
Mecz był trudny bo taki miał być, w końcu przecież to był półfinał Pucharu Polski. Niewątpliwie czerwona kartka dla bramkarza Górnika pozwoliła odmienić losy meczu ,gdyż do tego momentu nie wyglądało to najlepiej... Ale cóż , podobno zwycięzców się nie sądzi . Najważniejsze że Legia zagra w finale Pucharu Polski
-
Mecz był trudny bo taki miał być, w końcu przecież to był półfinał Pucharu Polski. Niewątpliwie czerwona kartka dla bramkarza Górnika pozwoliła odmienić losy meczu ,gdyż do tego momentu nie wyglądało to najlepiej... Ale cóż , podobno zwycięzców się nie sądzi . Najważniejsze że Legia zagra w finale Pucharu Polski
Zagra, ale z kim, czyżby i w tym roku niespodzianka? Pamiętam jak rok temu wszyscy mówili, że Arkę zatopią, a wynik każdy zna..
-
@stefan-joptwojmać said in (L)egia Warszawa:
Zagra, ale z kim, czyżby i w tym roku niespodzianka? Pamiętam jak rok temu wszyscy mówili, że Arkę zatopią, a wynik każdy zna..
W tym roku to Arka jest faworytem
-
Kapitalny gol Pasquato z tego meczu :
https://skrotymeczow.pl/skroty/pilka-nozna/wisla-krakow-sa-legia-warszawa/39554
-
Całe szczęście że ta katastrofalna decyzja sędziego nie wypaczyła wyniku meczu , przecież Legia musiała grać przez pół godziny w osłabieniu. Natomiast na bezpośrednią czerwoną kartkę zasługiwał w/g mnie Wasilewski ,który sfaulował przed polem karnym wychodzącego na czystą pozycję Niezgodę. Sędzia widział jednak ta sytuację inaczej . Albo nie chciał widzieć
-