Boss Coinslerimi Alamadım.
-
@senpaibros stoprak26 senin hesabınsa buda seninse fazla hesabın olmuş olmuyormu?
-
@osmsüpermenajer kardeşim konuyu neden saptırıyorsun. Ben fazla hesap konusundan mi bahsettim iyi oku. Senin mp konusunda verilen hediye coins bilgini söyledim.
-
bakın benm hesabım budur.Bu benim birlikte oyun oynadığım arkadaşımın ligi.Yani benimle alakası yok.Burdan bağlandığım hesap arkadaşımın.Ben oyuna bluestecks üzerinden giriyorum.Yani google üzerinden giriş yapamıyorum siteye.Oyüzden face hesabıyla girdim.Bakın Senpai Neon benm asıl hesabımdır.Ben bu hesabmla ligi bitirdim.12.sırada ki takımı 5.sıraya getirdim.Herhabngi bir çoklu hesap söz konusu değildir.
-
@bayram-karakuş özürdilerim kardeşim bukusura bakma
-
önemli değil sadece sıkıntımı söylemek istedim.
-
çift hesap oynayıp hile yapan şahıslar var biliyorum.Oyun kurallarını hiçe sayıp birbirlerini ekleyip kendilerini kastırıyorlar.Umarım bunlarla daha fazla uğraşılır
-
birde bu kazandığım boss coinsleri nasıl alabilirim.
-
@senpaibros oyunda bazen kazanılan coinsler uygulama üzerinden alınamıyor (başıma geldiği için biliyorum) bu durumda ben tarayıcıdan aynı takım hesabıma girip kazandığım hediye coinsi alabiliyorum. Bunu bi dene, olur yada olmaz ise son neticeye tekrar yazarsın.
-
hocam nasıl yapacağım anlatırmısınız.Oyuna google hesabımla giriş yapıyordum uygulama üzerinden.Şimdi tarayıcı üzerinden giriş yapmak istedim falat google ile giriş yap diye birşey yok.Bu sorunu nasıl çözebilirim.
-
@senpaibros oyuna mobil uygulamadan giriyorsundur diye dedim. Google tarayicidan girip deneyebilirsin demek istedim.
-
aynen hocam mobilden bağlanıyorum.eposta adresimi kayıt etmiştim.Kullanıcı adına ismimi ve şifermi yazınca kabul etmiyor tarayıcıdan girdğimz aman.Bunun üzerinde çalışıyorum.Umarım başarabilirim
-
Birde şunu fark ettim.Şimdi o lig bitmişti.Ama diğer oynadığım liglerin bitmesine de 2 yada 3 gün vardı.Bundan dolayıda alamamış olabilir miyim sizce?
-
@senpaibros Sistemden aynı kişi olduğunuzu görebiliyorum birden fazla hesap kullanımı yasaktır lütfen kuralları okuyun.