Mistrzostwa Polski Par 2018 -ZAPISY
-
Powodzenia z @mati-colchoner, gościu jest na fali wznoszącej i pokonanie go to nie lada gratka
-
@dovco_handf takim jak ja,skazanym na porażkę jest o tyle łatwiej, że ja nie muszę nic,a mogę jedynie postarać się osiągnąć korzystny wynik
-
-
@huzar-shakir Pompujesz non stop Formoze rozumiem ze jestescie kumplami ale bez przesady
-
@maloba Nie jestem z Przemkiem kumplami poprostu graliśmy nie raz razem i wyraził swoje zdanie nie sądzę że jestem dobry ale za to Przemek Kaszki już jest bardzo dobry ale nie tylko on mamy tu wiele mocnych par i sądzę że rywalizacja w tym roku bendzie bardzo mocna a kto pujdzie dalej czas pokaże mamy się tutaj dobrze bawić poprzez grę a nie patrzeć czy ktoś ma 500 czy 5 pucharów.
-
@maloba said in Mistrzostwa Polski Par 2018 -ZAPISY:
@huzar-shakir Pompujesz non stop Formoze rozumiem ze jestescie kumplami ale bez przesady
Nie rozumiem znaczenia słowa- "pompuje" . Nigdy nie faworyzowałem @FORMOZA ,bardziej mogę podziękować Konradowi za wskazówki, które mi udzielał w momencie kiedy wchodziłem w "wielki świat OSM" . Tak naprawdę gdyby nie Formi to do tej pory nie widziałbym co jest pięć ,jeśli chodzi o prawdziwe granie.Z @FORMOZA rozegraliśmy wiele świetnych bitew dla MW,PW czy nawet coś naskrobaliśmy wspólnie dla PE.W ubiegłym sezonie nie poszło nam w MPP tylko dlatego że rywale byli za mocno.Bywa.Taki urok gry.Ktoś musi zwyciężyć żeby inny przegrał,ale teraz wszystko się zmieni
-
@formoza said in Mistrzostwa Polski Par 2018 -ZAPISY:
@maloba Nie jestem z Przemkiem kumplami poprostu graliśmy nie raz razem i wyraził swoje zdanie nie sądzę że jestem dobry ale za to Przemek Kaszki już jest bardzo dobry ale nie tylko on mamy tu wiele mocnych par i sądzę że rywalizacja w tym roku bendzie bardzo mocna a kto pujdzie dalej czas pokaże mamy się tutaj dobrze bawić poprzez grę a nie patrzeć czy ktoś ma 500 czy 5 pucharów.
Racja ,czas pokaże . Co bendzie to bendzie , pujdzie albo nie pujdzie
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Polski Par 2018 -ZAPISY:
@cezarro Ty...bestio
...że niby o co kaman ?
-
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Polski Par 2018 -ZAPISY:
@daroo933 przecież jak my byśmy razem zagrali w parze chłopaku to za daleko byśmy nie doszli . Z Wojtkiem macie większe szanse na osiągnięcie sukcesu,bądź co bądź @borynos jest dobry w ligach retro
byłem pare lat temu
-
Pogodzę Was wszystkich