Transfer listesine çıkartılan oyuncuların sistem tarafından listeden düşme hatası
-
Merhaba.
2 gündür Tr saati ile tespit edebildiğim kadarıyla saat 23:00 - 02:30 arası daha önceden satış listesinde mevcut bulundurduğum, takımmıdan 4 oyuncu da satış listesinden otomatik düşmektedir. Eğer farkına varamasam transfer simülasyonuna listede 0 oyuncu ile giriş yaptığımdan dolayı maalesef bu hatadan nedeniyle satıslarda otomatik olarak sıfır çekeceğim. Üstelik bu hata da dün tekrarlandığından lakin u hatayla ilk karşılaştığım için unuttum herhalde deyip hata olduğu aklıma gelmediğinden, aynı hatanın bugünde tekrarlanıp tesadüfen fark ettim.En kısa sürede bu hatanın giderilmesini rica ederim. Bende oluşan satış listesi hatası nedeniyle mevcut oynadığım liglerde bu konu nedeniyle mağduriyet yaşamak istemiyorum. Bilgilerinize.
-
@bayram-karakuş Merhaba
Bu hatayı almanızın sebebi İnternet kesilmesi veya sinyal zayıflığı gibi nedenlerden dolayı giriş yaptığınız anda yaptığınız bazı değişikliklerin yok olmasına sebep oluyor olabilir mi ?
-
@cnytakn olması mümkün değil diye düşünüyorum çünkü bu hataya 2 kere karsilastim. Prensip gereği tüm takimlarimda maçtan önce listedeki oyuncuları çekeŕ, maç sonu tekrar listeye eklerim. 2 gün üstüste karşılaştığım bu olayda, ilk gün maç sonu pc den, 2.nci gün uygulama üzerinden satışa çıkardım. O yüzden mümkün değil. Yani ilk hatada işlemi pc den gerçekleştirdiğim için.
-
@bayram-karakuş Maçtan önce oyuncuları listeden aldığınızı söylemişsiniz, tekrar listeye koyduğunuzdan eminmisiniz, Osm de şuanda böyle bir hata maalesef yok.
-
@cnytakn bu hata ile ilk karsilastigimda emin olmadığım için zaten sizlere bildirmeniz. Ki unutmuş olabileceğimi düşündüğüm için. Bunun üzerine emin olmak için iyice hatırlayıp defalarca transfer simülasyonu öncesi kadroyu kontrol ederek listeye çıkarttım mi diye k9ntrol ettim. Transfer simülasyonu gerçekleştiken sonra satış yapamadığım için kadroyu kontrol edince listeye çıkartmış olduğum 4 oyuncunun da listeden düştüğünü gördüm. Ve bunun bi hata olduğuna emin olduğum için bildirdim.
Ayrıca bu bildiriminden şu zamana kadar bu hata ile yeniden karşılaşmadım.