MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Byku-Duma-Warmii Moim zdaniem serwer zlicza umiejętności piłkarzy i punkty taktyczne i wymyśla przebieg na podstawie tego....
-
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Panowie @Cezarro i @Damiś27 (kolejność alfabetyczna) , obaj włączcie ignora dla swoich postów. Widzę, że żaden z was nie chce ustąpić i zachowujecie się jak za przeproszeniem gówniarze w piaskownicy i to jest już bardzo nudne dla wszystkich zapewne poza wami. Tak to wygląda jak na to się z boku patrzy:
Ja mam rację! Nie! To ja mam rację! Nie, nie, nie. Ty nie masz racji, bo to ja mam rację! Ależ nie! Ty nie możesz mieć racji, bo ja mam rację! Nie, ja pierwszy powiedziałem, że mam rację, to ty dlatego nie masz racji! Ale ja głośniej powiedziałem, ze mam rację, więc to ty nie masz racji!Jeżeli więc macie coś sobie do powiedzenia, do udowodnienia lub do skomentowania, to macie od tego prywatny czat, gdzie możecie sobie pisać dzień i noc hymny niepochwalne na swój temat, ale nie zaśmiecajcie więcej forum, bo my tu jesteśmy na finiszu najważniejszego turnieju polskiej społeczności w 2016 roku, gdybyście nie zauważyli przypadkiem. Od tej chwili jeżeli któryś z was będzie prowokował drugiego w jakikolwiek sposób - osobiście wyciągnę z tego konsekwencje. A jak już się zdenerwuję to jest bardzo, bardzo niedobrze. I to nie jest groźba. A szkoda byłoby zniknąć z forum przed świętami, prawda?
Popieram , koniec tematu i spokój niech zapanuje tutaj
-
@kalka301 sam sobie polałem Żeby nie było to ja nie skarżę się na wynik końcowy tylko na statystyki i nie tylko na ten mecz ale na wiele innych w tych mistrzostwach. Pisałem już o tym na forum naszej grupy, po moich dziwnych wygranych np. z Bykiem - kolejka 25 dla niewtajemniczonych. Totalny pogrom Byka w statystykach choć grał idź na całość a ja niżej.
-
@cogito said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@kalka301 sam sobie polałem Żeby nie było to ja nie skarżę się na wynik końcowy tylko na statystyki i nie tylko na ten mecz ale na wiele innych w tych mistrzostwach. Pisałem już o tym na forum naszej grupy, po moich dziwnych wygranych np. z Bykiem - kolejka 25 dla niewtajemniczonych. Totalny pogrom Byka w statystykach choć grał idź na całość a ja niżej.
Ja też sobie polałem :slight_smile: To dawaj jeszcze po jednym
-
-
@cogito Podstawa miej dobra drużynę(najważniejsze), kondycję i morale(bardzo ważne) i taktykę i gra gra pewnie możliwości taktyka na taktykę. Przypominam Mecz Legia Warszawa3-3Real Madryt i powiedz że Legia miała lepsze statystyki (Kibicuję Legii, ale bym nie wierzył że taki wynik będzie, ale bym świętował)
-
@Damiś27 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@cogito Podstawa miej dobra drużynę(najważniejsze), kondycję i morale(bardzo ważne) i taktykę i gra gra pewnie możliwości taktyka na taktykę. Przypominam Mecz Legia Warszawa3-3Real Madryt i powiedz że Legia miała lepsze statystyki (Kibicuję Legii, ale bym nie wierzył że taki wynik będzie, ale bym świętował)
To świetnie że kibicujesz Legii :thumbsup_tone2: A byłeś już kiedyś w Warszawie ?
-
@Damiś27 ale ja mówię o tym , że wygrywam wysoko mecze, których nie chciałem wygrać i np. tak jak dziś przegrywam minimalnie mecz wyjazdowy wystawiając rezerwowy skład na dużo lepszego przeciwnika a staty pokazują , że oblegałem bramkę przeciwnika łopatologicznie postawiłem autobus w swojej bramce a staty pokazują, że szalałem pod bramką przeciwnika
-
@cogito said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Damiś27 ale ja mówię o tym , że wygrywam wysoko mecze, których nie chciałem wygrać i np. tak jak dziś przegrywam minimalnie mecz wyjazdowy wystawiając rezerwowy skład na dużo lepszego przeciwnika a staty pokazują , że oblegałem bramkę przeciwnika łopatologicznie postawiłem autobus w swojej bramce a staty pokazują, że szalałem pod bramką przeciwnika
To jest bardzo proste do wytłumaczenia. Po prostu zawodnicy Twojej drużyny nie realizują założeń taktycznych ustalonych przed meczem. Zamiast murować - atakują , i na odwrót. Chyba powinieneś trochę wstrząsnąć swoimi zawodnikami i porozmawiać z nimi w stylu Janusza Wójcika :
-
@Cezarro no tak może być, że jak wystawiam gówniarzy z kiepskim morale to robią co chcą także każdy mój wynik w tych mistrzostwach to fart i tyle ::P Kto zostanie mistrzem farciarzy tego roku ? Przy dobrym rozkładzie wyników zdecyduje ostatnia kolejka
-
@CorreThe Spokojnie, jesteś młodym, doświadczonym i pełnym ambicji graczem. Te mistrzostwa zaprocentują ci na przyszłość i jak nie dziś, to innym razem będziesz miał większe szczęście i może wygrasz Mistrzostwa Polski. Nie dowie się ten, kto nie będziesz grał :thumbsup_tone1:.