Ekiple İlgili Sohbet
-
Akıncılar Birliği Ekibi Olarak Yükselişe Devam Ediyoruz Bütün Ekip Arkadaşlarımı Tebrik Ederim.
-
Kavga gördüm ve geldim. Ne yalan söyleyeyim tartışma olmasını gerginliği kimse sevmez ama yine de foruma bir heyecan geliyor ve bunu da herkesin kabul ettiğine eminim.
Herşeye rağmen yeni sistem üzerinden güç gösterisine ihtiyaç duyanlar varsa lütfen duymasın. Sistemin nasıl işlediğini biliyoruz. Kavgaya da gerek yok. Coin harcama meselesini sürekli gündeme getiren arkadaşlar da vardı. Bu yüzden Türkiye Şampiyonası bile düzenlenemedi yani. Buyrun herkesi meydana alalım. Eagles Cup 2018 başlıyor. Hem de kampsız. Coin derdi yok yani.
Ünlü bir tanıdığımın dediği gibi;
Let's go Turkey crews -
@kaiser-brian-clough katılıyorum bu isi organize etmeye zaman ayirabilecek bir arkadaş varsa tr ekip şampiyonası gayet güzel olur düşüncesindeyim
-
Arkadaşlar yazışmalarınızı hayretle okuyorum. Konunun derinliğine girip cevap vermeyeceğim fakat genel olarak bakılacak olursak bir gruplaşma olmuş bazı kişiler arasında . Yeni gelen sistemi kimse beğenmek zorunda değil. Daha önceden de biletli sistemden BC li sisteme geçiş yapıldığında da çok eleştiriler oldu hatta çoğu kişi oyunu bırakma kararı bile aldı fakat şu sistem kullanıldıkça herkesin zamanla hoşuna gitti. Ekipler ile ilgili yeni sistemde bu şekilde olacaktır.
Burada hepimiz menajeriz , oyuncuyuz . Kimsenin kimseye karşı üstünlüğü yok. Herkes birbirini sevmek zorunda da değil fakat saygı duymak zorundasınız. Bireysel sorunlarınızı OSM Forumları üzerinden değil de kişisel , şahsi olarak aranızda çözebilirsiniz.
-
Türk ismini her platformda en iyi şekilde temsil ettiğimiz için gururluyuz
Ekip sıralamasında Dünya 1.liğimiz hayırlı olsun
Emek veren ve destek olan herkese Teşekkür Ederiz
-
Eski sistemden sonra yeni sistemdede zirvede olmanın gururunu yaşıyoruz
-
Emeği geçen herkese teşekkürler tebrikler.
Bu başarı hepimizin. -
- lik koltuğuna oturan SEVDAMIZ FUTBOL ekibini tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Bütün Türk ekiplerinede başarılar hep yukarılarda olalım.
-
Saolun arkadaşlar. Sizlere de başarılar diliyoruz.
-
Başarılar Hocam @GS_METECAN
Yeni ekip sistemini henüz denemedim ama sıralamaya bakma şansım oldu genellikle Türk ekiplerimiz var hep yeni ekip sistemi baya hoşuma gitti sıralama da her Türk ekibinin boy göstere bilme şansının da olması ayrı güzel bişey umarım daha fazla Türk ekipleri katılır bu rekabete
-
Ekip savaşında rakibin kendi arasında değerinden düşük transferler yapması göz ardı mı ediliyor yoksa raporlanırsa bir ceza alabilir mi
-
@saitsait60 serbestmiş..
-
Selamın aleyküm hayırlı forumlar, Türk ekibine karşı Trabzonspor ekibinin savaş verdiğini düşünenler varmış!! Umarım savaş detaylarını da takip etmişlerdir bunu düşünenler, ben ve ekibim son güne kadar pes etmeden devam ettik ama başarısız kaldık sonuçta oyun bu ve 2 ihtimal var ya kazancan ya kaybetcen biz kaybeden taraf olunca kabullenemediğimiz iftiralara maruz kaldık bunları hak etmiyoruz Türk ile tiki savaşı için bunu düşünene hak veririm ilk haftada tiki den 5 istifa ve ekibe geri girdiler bize bunu neye dayalı söylendiğini anlamış değiliz bu zamana kadar Türk ekibinin bu sıraya hile ile geldiğini düşünenler olabilir bunlar bizi ilgilendirmez biz kendi saf temiz oyunumuza bakıyoruz attığımız kampların ss ini özelden isteyene atabilirim kazanan Türk ekibi de tebrik ederiz iyi günler..
-
@riddlee Kardeşim öncelikle verdiğiniz mücadele için hepinizi ayrı ayrı kutlarım kimin ne dediğinin zerre kadar önemi yok herkes istediğini söyleyebilir nasıl olsa hiçbir şey ifade etmiyor ve etmeyecek
Bundan sonraki savaşlarınızda ekibinize başarılar dileriz. -
Daha da üst sıralara çıkmanız dileğiyle, tebrikler Galatasaray ekibi. Tüm ekiplerimize başarılar.