Ekiple İlgili Sohbet
-
Saolun arkadaşlar. Sizlere de başarılar diliyoruz.
-
Başarılar Hocam @GS_METECAN
Yeni ekip sistemini henüz denemedim ama sıralamaya bakma şansım oldu genellikle Türk ekiplerimiz var hep yeni ekip sistemi baya hoşuma gitti sıralama da her Türk ekibinin boy göstere bilme şansının da olması ayrı güzel bişey umarım daha fazla Türk ekipleri katılır bu rekabete
-
Ekip savaşında rakibin kendi arasında değerinden düşük transferler yapması göz ardı mı ediliyor yoksa raporlanırsa bir ceza alabilir mi
-
@saitsait60 serbestmiş..
-
Selamın aleyküm hayırlı forumlar, Türk ekibine karşı Trabzonspor ekibinin savaş verdiğini düşünenler varmış!! Umarım savaş detaylarını da takip etmişlerdir bunu düşünenler, ben ve ekibim son güne kadar pes etmeden devam ettik ama başarısız kaldık sonuçta oyun bu ve 2 ihtimal var ya kazancan ya kaybetcen biz kaybeden taraf olunca kabullenemediğimiz iftiralara maruz kaldık bunları hak etmiyoruz Türk ile tiki savaşı için bunu düşünene hak veririm ilk haftada tiki den 5 istifa ve ekibe geri girdiler bize bunu neye dayalı söylendiğini anlamış değiliz bu zamana kadar Türk ekibinin bu sıraya hile ile geldiğini düşünenler olabilir bunlar bizi ilgilendirmez biz kendi saf temiz oyunumuza bakıyoruz attığımız kampların ss ini özelden isteyene atabilirim kazanan Türk ekibi de tebrik ederiz iyi günler..
-
@riddlee Kardeşim öncelikle verdiğiniz mücadele için hepinizi ayrı ayrı kutlarım kimin ne dediğinin zerre kadar önemi yok herkes istediğini söyleyebilir nasıl olsa hiçbir şey ifade etmiyor ve etmeyecek
Bundan sonraki savaşlarınızda ekibinize başarılar dileriz. -
Daha da üst sıralara çıkmanız dileğiyle, tebrikler Galatasaray ekibi. Tüm ekiplerimize başarılar.
-
@f-s-m-0-13 Türkiye OSM Olarak tebrik eder başarılarınızın devamını dileriz.Gururumuzsunuz.
Ben biraz oyun motorundan bahsetmek istiyorum.Çekişmeli geçen bir savaşta 8.haftada 5 yenilgi vermek bize karşı oyun motorunun çok büyük adaletsizliğidi.Neredeyse üstün gittiğimiz bir savaşta birden 15 puan geriye düştük.Umarım en kısa zamanda rövanş hakkı tanır oyun motoru iyi forumlar.
-
@peppiko38 Teşekkür Ederiz kardeşim emeklerinize sağlık ekibinize ve sizlere başarılar dileriz
-
@f-s-m-0-13 Başarılar abi
-
Şu başlığa baktıkça aklıma @aliugurlu61 geliyor özledik