[Futbol] Transfery piłkarskie
-
-
@mihau1878
No tego to się nie spodziewałem -
Rzymianie szybko znaleźli następce
Javier Pastore zagra w AS Roma
-
Informację potwierdziły na Twitterze oba kluby. Według mediów Rooney związał się z DC United na dwa i pół roku, a wysokość transferu wyniosła 13 mln dolarów.
-
Co o tym myślicie? -
Carlitos oficjalnie zasiloł szeregi Legii Warszawa !
-
@toomanyways może Real będzie go chciał na miejsce Ronaldo
-
@toomanyways
Wydaje się mało prawdopodobne. -
@pansushe said in [Futbol] Transfery piłkarskie:
@toomanyways może Real będzie go chciał na miejsce Ronaldo
głupotę tu napisałem
jakoś połączyły mi się posty Byka i Tooma w post o Carlitosie -
@toomanyways Gdyby chciał to by został w Juve ale kasa ważniejsza..
-
@daroo933 osobiście się nie dziwię, nie dużo mu zostało czasu a nowe miejsce mu zapewni dodatkowych przeżyć, każdy człowiek potrzebuje adrenaliny i nowych wyzwań. Szacunku nie straciłem a wręcz przeciwnie, będę mu kibicowal. Gdyby przeszedł do włoskiego klubu to co innego, i dzięki temu Szczęsny będzie miał swoje 5 minut.
-
@krycha288 my kibice nie zarabiamy takiej kasy i nigdy nie będziemy więc nie bierzemy tego pod uwagę, a, że to ich praca i zarobki też mają znaczenie. swoją drogą moim zdaniem kasa która się dziś obraca w piłce nożnej to gruba przesada.....
-
@krycha288 no to rzeczywiście dałeś porównanie jak.... Nie porównuj zwykłej pracy z graniem w piłkę bo piłkarze zarabiają o wiele wiele więcej i Gigi też mało nie miał i z pewnością Juve dałoby mu kontakt. Spójrz na Tottiego miał tyle ofert a pozostał w Romie do końca to się ceni