MPP 2018
-
Proszę o tabelki z półfinału Grupy G
-
@radek12_19 @tristan1982 & @rhett1 prowadzą przed nami .więcej nie jest Ci nic potrzebne wiedzieć
-
-
pieknie cisne biker walcz moze z 3 miejsca damy rade
-
Ależ tu się wszystko tasuje, co kolejkę!
-
@dovco_handf układaj pary według zdobytych pkt lepiej to wygląda, taki mały szczegół
-
@daroo933 mnie ciekawi jak kolega @tristan1982 w ciągu dnia zrobił kadrę o 13 baniek większą odemnie. Obecnie 518 M przy moich 505M ,gdzie ja trenuję grajķów co 8 godzin.Jeszcze dziś rano miałem 2 miliony różnicy na in minus.Powinienem chyba jakieś domysły snuć ... Nie żeby coś tam coś tam,ale skoro pilnuję treningów i gram spara z @radek12_19 to różnica posiadania kadr jest zbyt ogromna.
-
@daroo933 To jest czasochłonne, automatycznie mi tego nie tasuje, więc wybacz, że co jakiś czas to poukładam, a nie codziennie . Mało mam czasu w tej chwili. Jest okres wakacyjny, lato stulecia w Anglii...
-
@dovco_handf Widzisz ,u was na wyspach Lato teraz,u nas było w Maju W końcu do Polski dotarła fala deszczowej pogody
-
@huzar-shakir no ode mnie tez ma lepsza nie wiem jak to robi ale najwidoczniej ma jakiś super plan lub wchodzą mu treningi 100% ciągle nie wiem .. Skupmy się na grze.
-
@dovco_handf Jasne Jurku nie mam pretensji Jakoś sobie poukładam w głowie kto prowadzi itd
-
@huzar-shakir między wierszami wyraźnie sugerujesz, że muszę grać sparingi z kolegami z PE ?
Wytłumaczenie jest proste weszło mi dziś 6 100% z treningu z 2 ostatnich sesji. Dziś mi tak się udało a jutro może Tobie i też mam snuć wtedy domysły ? na tym szczeblu turnieju każdy walczy dla siebie i kolegi z pary o jak najlepszy rezultat. chyba nikt nie myśli o " jakiejś" nieczystej współpracy na tym etapie.
@huzar-shakir Dla Twojego spokoju:
-
@tristan1982 Dla mojego spokoju każdy z nas może zagrać spar spać w trakcie symulki i nikt nic nikomu nie udowodni.Dziękuję bardzo za odpowiedź.Z drugiej strony zastanawia mnie fakt iż (zapewne o tym wiesz ) cały czas trzymam się Ciebie kadrowo jeśli chodzi o nich siłę i nagle odjechałeś.Mi też wchodziły treningi po 100% i jakoś nie jestem już tak blisko Ciebie.Pzdr.
-
@tristan1982 ten scren jest bez daty więc nic nie znaczy .powinien byc zrzut z widoczna data i godzina
-