MPG 2018
-
Wtedy stworzymy małą tabelkę, ale z tego co widzę to PL zostanie mistrzem:)
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2018:
@huzar-shakir said in MPG 2018:
@stefan-joptwojmać wszystko jasne.medal nie dla H_PL Trudno ,zgarniemy wszystko w MPP i MP
Jeżeli wygra Husaria, Spartacus i Aleja Gwiazd to wtedy Aleja Gwiazd zostanie Mistrzem Polski. W każdym innym przypadku tytuł wędruje do Polish Legend.
Z tego by wynikało że powinniśmy zająć 3 miejsce bo Hussaria i Spartacus raczej nie wygrają. To jak to jest przy równej liczbie punktów, decydują starcia bezpośrednie czy bilans punktów bo już nie wiem ?
-
@marcin657827
Mała tabelka, a jak tam jest równa ilość punktów to bezpośrednie starcie się liczy. -
@stefan-joptwojmać czyli wszystko jasne szkoda bo myślałem że liczą się bezpośrednie starcia a tak nawet podium nie będzie w przypadku zwycięskiej bitwy
-
@stefan-joptwojmać
Chodziło mi o to, że jak w małej tabelce będą drużyny, które będą miały taką samą ilość punktów. A wiem, że w tym roku to bardzo prawdopodobne, wtedy patrzy się na bezpośrednie starcie tych drużyn, które mają taką samą ilość punktów w małej tabelce. -
@byku-duma-warmii said in MPG 2018:
@stefan-joptwojmać
Chodziło mi o to, że jak w małej tabelce będą drużyny, które będą miały taką samą ilość punktów. A wiem, że w tym roku to bardzo prawdopodobne, wtedy patrzy się na bezpośrednie starcie tych drużyn, które mają taką samą ilość punktów w małej tabelce.to ja pokręciłem sorka, nie to napisałem co myślałem:P
-
Czy wszystkie bitwy kończą się dziś?
-
@stefan-joptwojmać Jutro się kończy MPG 2018 R7 PE vs H_PL
Dziś będzie 16/17 kolejka -
@Damiś27 wygraliście bitwę i mogę za to pogratulować waszemu koledze @tristan1982 . bez niego ,,który gra w obecnej chwili kapitalnie to nie PE by zwyciężyło .
-
16/17
17/17
Końcowy wynik
Progres
-
@krystian16061994 Piękna bitwa na styku. Brawo PW
-
@mati-colchoner W dwie ostatnie kolejki przerąbaliśmy prawie 200 punktów przewagi ale najważniejsze że wygraliśmy
-
@krystian16061994 Najważniejsze że jest wygrana. Dołączyliście do drużyn z 4 zwycięstwami na koncie.
-
@krystian16061994 said in MPG 2018:
@mati-colchoner W dwie ostatnie kolejki przerąbaliśmy prawie 200 punktów przewagi ale najważniejsze że wygraliśmy
Z Michałem @ToomAnyWays ograliście SL . Graty dla PW dobrych MPG.
-
-
@huzar-shakir said in MPG 2018:
Brawo chłopaki z PW! Trzymałem za was kciuki od samego początku! Moje gratulację!
Misiu , wiadomo ,nasze nauki nie poszły w las Kawałek samych siebie zostawiliśmy w Polish Worriors ... ja nazwę
No ja akurat tam nikogo nie uczyłem, bo to oni nauczyli mnie dlatego jestem im wdzięczny bo to dzięki nim jestem gdzie jestem a najbardziej to dzięki @ToomAnyWays bo gdyby nie on to do dziś nie wiedział bym,że jest tu forum i są jakieś grupy