MPP 2018
-
@huzar-shakir między wierszami wyraźnie sugerujesz, że muszę grać sparingi z kolegami z PE ?
Wytłumaczenie jest proste weszło mi dziś 6 100% z treningu z 2 ostatnich sesji. Dziś mi tak się udało a jutro może Tobie i też mam snuć wtedy domysły ? na tym szczeblu turnieju każdy walczy dla siebie i kolegi z pary o jak najlepszy rezultat. chyba nikt nie myśli o " jakiejś" nieczystej współpracy na tym etapie.
@huzar-shakir Dla Twojego spokoju:
-
@tristan1982 Dla mojego spokoju każdy z nas może zagrać spar spać w trakcie symulki i nikt nic nikomu nie udowodni.Dziękuję bardzo za odpowiedź.Z drugiej strony zastanawia mnie fakt iż (zapewne o tym wiesz ) cały czas trzymam się Ciebie kadrowo jeśli chodzi o nich siłę i nagle odjechałeś.Mi też wchodziły treningi po 100% i jakoś nie jestem już tak blisko Ciebie.Pzdr.
-
@tristan1982 ten scren jest bez daty więc nic nie znaczy .powinien byc zrzut z widoczna data i godzina
-
-
@huzar-shakir said in MPP 2018:
@daroo933 mnie ciekawi jak kolega @tristan1982 w ciągu dnia zrobił kadrę o 13 baniek większą odemnie. Obecnie 518 M przy moich 505M ,gdzie ja trenuję grajķów co 8 godzin.Jeszcze dziś rano miałem 2 miliony różnicy na in minus.Powinienem chyba jakieś domysły snuć ... Nie żeby coś tam coś tam,ale skoro pilnuję treningów i gram spara z @radek12_19 to różnica posiadania kadr jest zbyt ogromna.
@tristan1982 said in MPP 2018:
@huzar-shakir między wierszami wyraźnie sugerujesz, że muszę grać sparingi z kolegami z PE ?
Wytłumaczenie jest proste weszło mi dziś 6 100% z treningu z 2 ostatnich sesji. Dziś mi tak się udało a jutro może Tobie i też mam snuć wtedy domysły ? na tym szczeblu turnieju każdy walczy dla siebie i kolegi z pary o jak najlepszy rezultat. chyba nikt nie myśli o " jakiejś" nieczystej współpracy na tym etapie.
@huzar-shakir Dla Twojego spokoju:
@tristan1982 Dla mojego spokoju każdy z nas może zagrać spar spać w trakcie symulki i nikt nic nikomu nie udowodni.Dziękuję bardzo za odpowiedź.Z drugiej strony zastanawia mnie fakt iż (zapewne o tym wiesz ) cały czas trzymam się Ciebie kadrowo jeśli chodzi o nich siłę i nagle odjechałeś.Mi też wchodziły treningi po 100% i jakoś nie jestem już tak blisko Ciebie.Pzdr.
Może być chaotycznie bo pisze z doskoku w pracy. Mam akceptacje projektu i zakręcony dzień...
@huzar-shakir Wracając do tematu i według mnie do nie słusznych Twoich insynuacji.
Szczerze nie obserwowałem przyrostu wartości kadry aż tak dokładnie. pilnuje systematycznie treningów,ale specjalnie się w to nie zagłębiam ile komu przybyło i nie analizuje bo mam zbyt napięty dzień. Tak na prawdę z pracy wracam do domu do kolejnej pracy bo 4 dzieci wymaga dużo uwagi i poświęcenia czasu. Dochodzi jeszcze do tego 5 dziecko "nieślubne" jak to mówi moja żona czyli OSM.Po tym wstępie.
Tak jak pisałem wyżej nie obserwowałem dokładnie przyrostu wartości kadry ale od wczoraj już tak Piszę może trochę z ironią i też chcę zwrócić uwagę na problem takich zarzutów. skoro @huzar-shakir sygnalizowałeś problem to ja odpowiem Ci tym samym.
Raziło Cię, że wczoraj w ciągu dnia zrobiłem przyrost kadry o 13mln większy od Ciebie.
Jeszcze wczoraj rano ok 7:00. Miałeś 505mln ,a ja 518mln a dziś ja 529mln ,a Ty już 528mln ? a Też pilnuje treningów i sparingu. I co teraz też mogę snuć domysły ? prawda?
Wczoraj między 7 a 23 zrobiłeś 18mln przyrostu wartości kadry.
a między godziną 16 a 23 gdzie tylko jedna sesja treningowa i ewentualnie sparing/i aż 9 mln co widać na poniższych screenach.
Powtarzam trochę to wszystko z mojej strony jest z ironią, ale też zwracam uwagę na pewien problem z jakimiś tam domysłami i sugerowaniem czegoś komuś na forum, dlatego taka moja odpowiedź i takie podsumowanie.
Nie każdy z czytających oceni sobie kto z nas może snuć większe domysły. Ty w stosunku do mnie czy odwrotnie.@huzar-shakir rozumiesz o co mi chodzi ? nie atakuje tylko ukazuje jasno sytuację odpowiadając w moim mniemaniu na silnie ukierunkowane domysły z Twojej strony. Takich rzeczy nie powinny mieć miejsca. Jesteśmy dorośli i powinniśmy sobie ufać. czy gra na jakimś oszukiwaniu miałaby sens i dawałaby satysfakcje ?
-
Walka na całego!
-
@tristan1982 Kiedyś też zaufałem pewnej kobiecie, nawet rękę dałbym sobie wtedy za nią uciąć... i wiesz co by teraz było? Byłym k%$#@ bez ręki!
A tak na poważnie nie ma co się kłócić. Dla mnie to i każdy codziennie max treningów wykorzystać i nie byłoby płaczu. Tak jak w zawodach.. doping jakby mógł każdy stosować to nie byłoby potem nie jasności .. a tak jeden używa, drugi nie... dla mnie bez sensu.
-
@krycha288 said in MPP 2018:
@tristan1982 Kiedyś też zaufałem pewnej kobiecie, nawet rękę dałbym sobie wtedy za nią uciąć... i wiesz co by teraz było? Byłym k%$#@ bez ręki!
A tak na poważnie nie ma co się kłócić. Dla mnie to i każdy codziennie max treningów wykorzystać i nie byłoby płaczu. Tak jak w zawodach.. doping jakby mógł każdy stosować to nie byłoby potem nie jasności .. a tak jeden używa, drugi nie... dla mnie bez sensu.
Mój ojciec mawia, że nawet samemu sobie nie można ufać A co dopiero komuś
-
@radek12_19
Dlatego w Polsce nigdy dobrze nie będzie -
@byku-duma-warmii said in MPP 2018:
@radek12_19
Dlatego w Polsce nigdy dobrze nie będzieZawsze możesz wyprowadzić się do innego kraju,gdzieś gdzie będzie Ci lepiej
-
@huzar-shakir
Ja nie mam na co narzekać, ale nasza mentalność musi się zmienić. -
@byku-duma-warmii said in MPP 2018:
@huzar-shakir
Ja nie mam na co narzekać, ale nasza mentalność musi się zmienić.Niestety.Polacy to specyficzny naród i należy to zmienić, jednak jest to ciężkie zadanie.Niestety.Taka...mentalność.
-
Niestety.Polacy to specyficzny naród i należy to zmienić, jednak jest to ciężkie zadanie.Niestety.Taka...mentalność.
Racja
-
@dovco_handf tabelkę Jerzy wrzuć. dzięki
-
Tu się miesza jak w fabryce pasztetów! Ładny pasztet
-
@dovco_handf jest błąd ja mam 9 @borynos 11 plus 2pkt bonusowe co daje 22 pkt
-
@daroo933 Zawsze byłem słaby z matematyki
-
@dovco_handf człowiek całe życie się uczy nie martw się