2018-19 Sezonu transfer gündemi
-
Kardeşi var 26 yaşında Jordan Ayew santrafor mevkinde oynuyor genelde onu damı kiralasaydık acaba iyi uyum sağlarlardı
-
@revengeiscoming marsilya da beraber oynuyorlardı sanki keşke alabilseydik
-
@SEXAFONN Aynen beraber oynamışlardı şuanda da aynı takımdalar ama André Ayew de santrafor dahil bir çok mevki de oynayabiliyor umarım yararlı olur şampiyonlar ligine kalmak çok önemli mali durumumuz ortada.
-
@revengeiscoming kaç yaşında acaba ?
-
@SEXAFONN 28 yaşında
-
@revengeiscoming en azından yaşlı değil
-
@SEXAFONN Aynen 1-2 tecrübeli ismi daha kadromuza katabilirsek güzel olur şartlar bizi baya zorluyor ama kiralık anlaşmalar fair playe dahil değil diye biliyorum.
-
@sexafonn hocam kadro gücüne göre taktik nasıl ayarlıyoruz bir türlü anlamadım çizgi taktikler en çok kafamı karıştırıyor
-
@yesiloglu-93 Merhaba beyefendi
Bunun için buradaki Forumu kullanabilirsiniz.
-
@revengeiscoming andre ayew güzel bir başlangıç. umarım devamı gelir
-
@mehmet-reşat-nayır said in 2018-19 Sezonu transfer gündemi:
@revengeiscoming andre ayew güzel bir başlangıç. umarım devamı gelir
Birkaç tane daha transfer şart gençlerimizin dışında muhakkak tecrübeli transferler lazım camia olarak beklentimiz 1-2 isim daha katılması bizim için iyi olur.
-
@ramo30005 ben galatasaray ın transfer yapacağını zannetmiyorum
-
Mbaye Diagne ve takımı Kasımpaşa ile Galatasaray anlaştı yakında KAP açıklaması gelir umarım galatasaray için hayırlı olur
-
TRTSpor’un haberine göre; Galatasaray, Konstantinos Mitroglou’nu kadrosuna katıyor. Sarı Kırmızılılar Yunan golcünün 1,5 yıllık kiralanması konusunda anlaştı.
-
Galatasaray'dan son dakika Christian Luyindama transferi geldi. Sarı-Kırmızılı takım Standard Liege forması giyen 25 yaşındaki defans oyuncusunu 9 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı.