(L)egia Warszawa
-
No to źle się dzieje, eurowpierdol jak się patrzy:|
-
No to znów zaczynamy odliczanie lat od gry w Lidze Mistrzów polskiej ekipy. No nic teraz Legia musi skupić się na Lidze Europy zawsze to jakieś europejskie puchary.
-
@byku-duma-warmii said in (L)egia Warszawa:
No to znów zaczynamy odliczanie lat od gry w Lidze Mistrzów polskiej ekipy. No nic teraz Legia musi skupić się na Lidze Europy zawsze to jakieś europejskie puchary.
Liga Europy jest po to, byśmy mieli gdzie grać, niestety taka smutna prawda, choć do niej też mamy problem się dostać...
-
@radek12_19
Niestety nasz klubowy poziom za dobrze nie prognozuje gry na europejskich boiskach w najbliższych latach. -
@radek12_19
Niestety nasz klubowy poziom za dobrze nie prognozuje gry na europejskich boiskach w najbliższych latach.Nie mam nic przeciwko obcokrajowcom w naszej lidze, ale tym, którzy są realnym wzmocnieniem, jestem przeciwny bezsensownemu ściąganiu szrotu. Szkolenie też leży, bo wielu młodych, którzy wyjeżdżają wraca z podkulonym ogonem. Martwi to, że odpadamy, z całym szacunkiem do Spartaka Trnawa, z przeciętnym rywalem.
-
@radek12_19
Jak widać na ten czas poziom klubowej piłki na słowacji jest wyższy niż w polsce. -
@radek12_19
Jak widać na ten czas poziom klubowej piłki na słowacji jest wyższy niż w polsce.W czwartek Słowacja pewnie też pokaże wyższość w piłce klubowej...
-
Kiedyś w Legii grali praktycznie sami Polacy , nawet jeszcze w latach 90-tych ubiegłego stulecia gdy Legia grała w europejskich pucharach ( PZP ,LM) nie było w jej składzie chyba ani jednego obcokrajowca. I komu to przeszkadzało? Obecnie trzon drużyny stanowią obcokrajowcy , dla których Warszawa jest tylko miejscem do zarabiania kasy , i oni nigdy nie zrozumieją historii tego miasta i tego klubu.
-
@cezarro said in (L)egia Warszawa:
Kiedyś w Legii grali praktycznie sami Polacy , nawet jeszcze w latach 90-tych ubiegłego stulecia gdy Legia grała w europejskich pucharach ( PZP ,LM) nie było w jej składzie chyba ani jednego obcokrajowca. I komu to przeszkadzało? Obecnie trzon drużyny stanowią obcokrajowcy , dla których Warszawa jest tylko miejscem do zarabiania kasy , i oni nigdy nie zrozumieją historii tego miasta i tego klubu.
Dokładnie chodzi o kasę. Nie ma już takiego wkurwu, zaciśnięcia zębów, czegoś takiego co spowoduję wzrost adrenaliny gdzie zawodnicy czują presję wyniku i idą do przodu chcąc osiągnąć korzystny wynik za wszelką cenę. Teraz grają na "udo" albo się udo albo nie udo -,-
-
Panowie to było do przewidzenia już po pierwszym meczu w rej rywalizacji, wymówki w stylu "cała drużyna złapała wirusa" "tutaj nie ma już słabych drużyn" "Spartak prezentował się bardzo dobrze" itd. To standard, z czym ta Legia do ludzi? Tak szczerze, nie lubię Legii, nie moje tereny heh, z ciekawości na chwilę włączyłem mecz i widząc poziom ich gry to w sumie dobrze ze ta Liga mistrzów nie dla naszych zespołów, nie róbmy sobie wstydu, po Mistrzostwach już wystarczy, a ściąganie 11 pseudogwiazd z Brazylii Hiszpanii czy kurde Kambodży to bezsens, Spartak postawił na swoich rodowitych chłopaków i potrafili zagrać, a nasze kochane kluby to niech się lepiej skupiają na ekstraklapie ️ ktoś zaraz naskoczy na mnie ze tak pisze ale to zupełnie obiektywne spojrzenie na sytuację naszych klubów w Europie ️
-
Wczoraj obejrzeliśmy po prostu kolejny odcinek serialu pt. Kompromitacja polskiej piłki...
-
-
3mamy kciuki za Legię