• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

KAŞİF İSTEDİĞİM MİLLİYETTEN FUTBOLCU BULMUYOR!

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
4 Posts 4 Posters 553 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • F.Terim14F Offline
    F.Terim14F Offline
    F.Terim14 Turkish Users
    wrote on last edited by

Arka arkaya belki de 5-6 kaşif gönderdim ama hiç birinde getirdiği 3 oyuncudan biri bile istediğim milliyetten değildi. Bunun sebebi nedir istediğim milliyetten futbolcu bulamıyorum üstelik her mevkii de denedim ama yok bulmuyor. Örneğin Fransız diyorum bana Alman ve İspanyol getiriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

IrkçiNL_NLI 1 Reply Last reply
    0
  • RiddLeeR Offline
    RiddLeeR Offline
    RiddLee
    wrote on last edited by

Daha detaylandırırsanız kaşifi daha faydalı olur örneğin Fransız > forvet > 70-79 > yaş şeklinde deneyin

1 Reply Last reply
    0
  • IrkçiNL_NLI Offline
    IrkçiNL_NLI Offline
    IrkçiNL_NL
    replied to F.Terim14 on last edited by

@f-terim14 said in KAŞİF İSTEDİĞİM MİLLİYETTEN FUTBOLCU BULMUYOR!:

Arka arkaya belki de 5-6 kaşif gönderdim ama hiç birinde getirdiği 3 oyuncudan biri bile istediğim milliyetten değildi. Bunun sebebi nedir istediğim milliyetten futbolcu bulamıyorum üstelik her mevkii de denedim ama yok bulmuyor. Örneğin Fransız diyorum bana Alman ve İspanyol getiriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bunun nedeni değer aralıklarında istedğin milliyetten futbolcu olmaması olabilir.Ya da olan futbolcular ligindeki başka takımlarda bulunuyor olabilir.

M 1 Reply Last reply
    0
  • M Offline
    M Offline
    manhay
    replied to IrkçiNL_NL on last edited by

@irkçinl_nl said in KAŞİF İSTEDİĞİM MİLLİYETTEN FUTBOLCU BULMUYOR!:

@f-terim14 said in KAŞİF İSTEDİĞİM MİLLİYETTEN FUTBOLCU BULMUYOR!:

Bunun nedeni değer aralıklarında istedğin milliyetten futbolcu olmaması olabilir.Ya da olan futbolcular ligindeki başka takımlarda bulunuyor olabilir.

@riddlee said in KAŞİF İSTEDİĞİM MİLLİYETTEN FUTBOLCU BULMUYOR!:

Daha detaylandırırsanız kaşifi daha faydalı olur örneğin Fransız > forvet > 70-79 > yaş şeklinde deneyin

👍👍

Staff Support : Turkey

tr.support@onlinesoccermanager.com

Kimsenin üzerine fazla düşmeyin, sonra eziliyorlar ve suçlu yine siz oluyorsunuz.

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular