Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
Dzięki za grę życzę powodzenia szczególnie bratu @huzar-shakir graj tak dalej i będzie ok
Pomyśleć że to ja pokazałem Ci OSMa 8 lat temu...
-
@rusewicz @Mati-Colchoner Dobre starty są dla słabych
-
Jeśli nie można trenować i rozbudować to proponuję założenie ligi jutro tak jak miało być i start na drugi dzień bez przygotowań bo i tak nic nikt nie zrobi
-
@gabkazmc
Tak właśnie będzie -
Start ligi: 17 październik (środa), godz. 22 (dołączać do ligi można następnego dnia, nic nie tracimy)
Nazwa ligi: MP OSM 2018, Grupa G
Liga: Nostalgia B
Moderatorzy:
Grupa A (chętnego proszę o kontakt),
Grupa B: Dovco_HandF,
Grupa C (chętnego proszę o kontakt)
Zasady:
- bez okresu przygotowawczego (pierwsza kolejka rusza 18 października, tj. czwartek)
- bez treningów
- bez sparingów
- bez ulepszania murawy
Kary:
- -1 za każdy podniesiony punkt umiejętności zawodnika
- -3 za każdy podniesiony poziom jakości murawy
Każdy półfinalista otrzyma dodatkowo informację z zasadami w wiadomości prywatnej.
-
Grupa B zapowiada się na grupę śmierci;)
-
Czy możemy grać stylem jakim chcemy czy też będzie odgórnie narzucony?Pytam,bo pamiętam,że kiedyś już coś takiego przerabiano
-
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Czy możemy grać stylem jakim chcemy czy też będzie odgórnie narzucony?Pytam,bo pamiętam,że kiedyś już coś takiego przerabiano
Też pamiętam ,było tak jednego roku ,że ten kto ustawił styl "normalny" zamiast " agresywny" musiał wysyłać screena i tłumaczyć się ,dlaczego tak właśnie zagrał, a jak się nie wytłumaczył, to groziła dyskwalifikacja.
W obecnej edycji nastąpiło jednak jakieś apogeum , to co się teraz tutaj zaczęło wyrabiać z tym turniejem to już chyba jest jakiś sabotaż. Mnie na szczęście " udało się " odpaść z rozgrywek , więc nie będę brał dalej udziału w tej parodii turnieju. Nie będę brał też już nigdy udziału w żadnych rozgrywkach organizowanych przez obecnych "organizatorów' . -
@stefan-joptwojmać która to grupa B? Bo widzę tam G, H, I
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@stefan-joptwojmać która to grupa B? Bo widzę tam G, H, I
Twoja inteligencja mnie przeraża Chyba nikt prócz Ciebie nie zauważył babola popełnionego przez @Stefan-Joptwojmać ... a tak w ogóle Dario nie czepiaj się szczegółów
-
@huzar-shakir jestem spostrzegawczy.. Ale nie czepiam się chce wiedzieć po prostu która to grupa śmierci bo dla mnie wszystkie są równe nikt nie awansował z przypadku
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@huzar-shakir jestem spostrzegawczy.. Ale nie czepiam się chce wiedzieć po prostu która to grupa śmierci bo dla mnie wszystkie są równe nikt nie awansował z przypadku
Ta środkowa tak z przyzwyczajenia
-
@łukasz-kowalski Pojedynek Łukaszów
-
Śmierć nadejdzie jutro
-
@łuksal said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@łukasz-kowalski Pojedynek Łukaszów
Didierluk to również Łukasz
-
Ciekaw jestem jednego, jest kilka osób cyklicznie narzekających. Najpierw rzucają pomysłami, czy nie warto tak zagrać, albo tak. My to analizujemy i wyciągamy wnioski. Jeżeli coś wprowadzimy to te osoby co zapodały jakąś ideę nagle obracają się o 180 stopni i to negują. Robią wszystko na przekór. Raz mają pretensje, że nie dane było im założyć ligi, a gdy nadejdzie taka okazja zawsze znajdą jakiś powód by się od tego odciąć. Ciekawe dlaczego tak robią, ten turniej jest dla większej ilości osób, a nie tylko wybranej "elyty". Straszenie nas, że ktoś nie zagra w kolejnej edycji jest nie na miejscu, bo nas to w ogóle nie obchodzi. Każdy gra dla siebie, a nie dla drugiej osoby.
Raz jeszcze powtórzę, ten turniej ma 3 fazy, w trakcie każdej fazy nie wprowadzamy żadnych zmian, natomiast jeżeli najpierw prosicie o coś, to analizujemy to i ewentualnie wprowadzimy to w kolejnej fazie - tak jak to było teraz.