Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
@magic-89-1r said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@dovco_handf Zostałem zrównany z ziemią w tej bitwie.
Gratulacje @Lhundaeion za świetną rundę.
Nie każdą bitwę da się wygrać, a nasi rywale to świetna, zaprawiona w bitwach ekipa wiarusów. Z każdej natomiast można czegoś się nauczyć. No i odkryliśmy nowy talent: @Lhundaeion .
-
Oj tam oj, fuksło się trochę nowicjuszowi i tyle
Trochę nauki wyciągnięte co do strategii rozgrywania tego rodzaju potyczki. Sporo jeszcze do poprawy dla kogoś, kto chciałby się kiedyś do repry narodowej załapać -
@lhundaeion Pamiętaj każdy z nas zaczynał tak jak Ty jeśli będziesz prezentować taki poziom ciągle z pewnością otrzymasz szansę o to się nie martw
-
@daroo933 said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@lhundaeion Pamiętaj każdy z nas zaczynał tak jak Ty jeśli będziesz prezentować taki poziom ciągle z pewnością otrzymasz szansę o to się nie martw
Taka prawda .
-
Gramy z liderem naszej grupy, piekielnie mocna ekipa
Group T: Draco's Crew vs Polska Akademia Menadżerów
G1: @supereduardosilva
G3: @Thi-Churras
G5: @Би-Кевин-Кристиан
G7: @RD8S8PS
G9: @gabbrielll (C) (PM)G1: @Magic-89-1r
G3: @Lhundaeion
G5: @suchy998
G7: @Kamson73
G9: @Dovco_HandF (C) -
@dovco_handf łatwo nie będzie,jednak wszyscy są do ogrania,tak więc dajcie czadu panowie
-
@huzar-shakir Powodzenia
-
@miszomichal said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@huzar-shakir Powodzenia
Dzięki bardzo choć nie wiem o które rozgrywki chodzi
-
Nasi rywale :
Group:X
Away Team:
Polish Eagles-SEVDAMIZ FUTBOL
G1: @GS_ METECAN (C)
G3: @Barış-Can 21
G5: @Biliç-Çevirme
G7: @Nakroth
G9: @hector-velezGood luck to Polish Eagles.
Group X - Round
Polish Eagles vs SEVDAMIZ FUTBOL
Home Team - Polish Eagles
G1 @tristan1982 (PM)
G3 @Przemek-Kaszti
G5 @Rhett1
G7 @Prezes-Kukito
G9 @Damiś27 -
@huzar-shakir oczywiście że o mistrzostwa grup, nasi rywale byli mega mocni i gramy o honor, ale pozostałe grupy są w grze, a na swoich zawsze trzeba stawiać
-
WCC 18/19 : Grou P
Husarya_PL VS KSEHome Team
G1. @sniki26 (C)
G3. @daroo933
G5. @Kret166
G7. @borynos
G9. @huzar-shakir(PM)Away Team
G1. @arthur-sansuwanto (c)
G3. @ethan-hosho
G5. @Syaugi-Ilyasa
G7. @Dhede-Shantiez
G9. @theTruthSeekerhuzar wraca na salony
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
WCC 18/19 : Grou P
Husarya_PL VS KSEHome Team
G1. @sniki26 (C)
G3. @daroo933
G5. @Kret166
G7. @borynos
G9. @huzar-shakir(PM)Away Team
G1. @arthur-sansuwanto (c)
G3. @ethan-hosho
G5. @Syaugi-Ilyasa
G7. @Dhede-Shantiez
G9. @theTruthSeekerhuzar wraca na salony
Nie tylko, bo widzę, że i @Kret166 też zawitał w wyjściowej "5"
-
@stefan-joptwojmać @kret166 już zagrał po dwuletniej przerwie w poprzedniej bitwie...nie musiałeś jednak o tym wiedzieć,bo być może nie śledzisz aż tak uważnie całego forum Robercie
Cieszę się że dostałem cel9 ,mogę wszystko przegrać i nikt nie będzie na to zwracał uwagi -
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@stefan-joptwojmać @kret166 już zagrał po dwuletniej przerwie w poprzedniej bitwie...nie musiałeś jednak o tym wiedzieć,bo być może nie śledzisz aż tak uważnie całego forum Robercie
Cieszę się że dostałem cel9 ,mogę wszystko przegrać i nikt nie będzie na to zwracał uwagiCoś w tym jest, jestem przeważnie wieczorami, a od jakiegoś czasu mam zdecydowanie mniej czasu, więc ameryki nie odkryłeś aczkolwiek jak w przyrodzie, wszystko może się zmienić Nie wiem dlaczego, ale pomyliłem Kreta z Krychą ;x
Co do celu 9 to nie do końca tak jest, nawet jak zajmiesz ostatnie miejsce to nie możesz przegrać wszystkich meczy:) Powodzenia
-
@stefan-joptwojmać Nie wspomniałem że mam zamiar przegrywać z husarami Z rywalami jakieś punkty się wyłapie,nie sądzę żeby było inaczej.Zresztą ja lubię grać celem "9" ,można sporo namieszać.
-
Gramy Indię.Powodzenia.
-
Wie ktoś jak to jest z karą w WCC za zmianę zawodnika? Mianowicie chodzi mi o to, że trwa okres przygotowawczy, a jeden od nas nie dołączył i nie mam z nim kontaktu mimo, że się loguje. Nie doszedł do ligi nawet to czy w takim wypadku kara się należy?
-
@stefan-joptwojmać kiedyś chyba lata była,ale tubconrusz się zmienia.nic,tylko pisz do organizatorów.
-
Na wjazd cztery wyjazdowe wygrane.
-
1/22