Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
Group X - Round 3
Polish Eagles vs SEVDAMIZ FUTBOL
Bitwa wygrana, musimy ją jeszcze dograć.
Mamy pewne cele 1,3,7,9 i Puchar -
@damiś27 @Prezes-Kukito ładnie pozwalał z transferami,no nie tylko on
Graty wygranej! -
21/22
-
U nas również 3:2 i nasze zwycięstwo:)
-
Group X - Round 3
Polish Eagles vs SEVDAMIZ FUTBOL
Finałowy pojedynek Polish Eagles
-
@krystian16061994
Świetna robota , wielkie gratulacje Panowie -
Jest pokaźne zwycięstwo nad liderem naszej grupy. Pierwsza moja porażka w ostatniej kolejce, sędzia się zlitował nad rywalem i dał mi czerwo w 14 minucie;)
-
22/22
-
Group X - Round 3 - Final Score
Polish Eagles 1349 vs 997 SEVDAMIZ FUTBOL
-
@Stefan-Joptwojmać Pomogliście chłopakom z Polish Warriors
@krystian16061994 @ToomAnyWays Widziałem że dzięki wygranej Spartacus Legends oraz waszej wysokiej wygranej wygraliście grupę z punktami
Polish Warriors wygrało swoją grupę -
@krystian16061994 Naprawdę dobra bitwa, kontrolowaliśmy sytuację przez większość bitwy. Każdy z nas zagrał świetnie, do tego puchar dla nas. @Picia2407 @websterspl @krystian16061994 @Didierluk brawo
-
@damiś27 said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@Stefan-Joptwojmać Pomogliście chłopakom z Polish Warriors
@krystian16061994 @ToomAnyWays Widziałem że dzięki wygranej Spartacus Legends oraz waszej wysokiej wygranej wygraliście grupę z punktami
Polish Warriors wygrało swoją grupęFajna sprawa, że dołożyliśmy do tego cegiełkę. My odpadamy, trochę szkoda bo w tym roku było naprawdę blisko, w pierwszej bitwie to PW okazało się lepsze o kilkanaście punktów, w drugiej bitwie do pewnego momentu było już blisko i nagle coś - 7-8 kolejek przed końcem - się załamało tak, że przegrywaliśmy mecz za meczem.
-
@stefan-joptwojmać Szkoda, bo liczyłem że wyjdą dwie polskie grupy
-
Check the Duels for 64 Last
And the duels of the last 64 are in accordance with the Ranking (1x64 / 2x63 ...)
Pary w fazie pucharowej
Attention, In case there is an error in this Ranking Please contact us vi PM so we can correct. After 11:59 PM on November 25, we will no longer correct the spreadsheet. and the clashes will remain.
Other information for alignment will be posted shortly.
the battle starts on 26/11
Zagrają jeszcze 3 Polskie grupy w WCC
-
@huzar-shakir profile nie odzwierciedlają faktycznego poziomu wolę spytać Damiana który jest obcykany na arenie międzynarodowej