LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018
-
-
-
-
@pawelzylicz Nie spodziewałem się takiego wyniku w meczu Borussia - Atletico, Inter totalnie bez pomysłu dał się zdominować i Barca zasłużenie wygrała
-
-
-
-
Lewy pokazał moc w swoim setnym występie w LM, strzelając dwa gole , co mu daje miejsce w klasyfikacji wszech czasów strzelców LM z dorobkiem 49 bramek. Szósty na liście Thierry Henry ma na koncie 50 bramek i jest w zasięgu Lewandowskiego jeszcze w tej edycji LM. Prowadzi CR7 ze 121 golami (gra nadal) przed Messim (gra nadal) 105 goli oraz Raul em Gonzalezem.
-
-
-
-
@mihau1878
Dawno takich emocji nie widziałem , oby jak najwięcej takich meczy -
@Byku-Duma-Warmii @mihau1878 Zgadzam się z wami. Sam oglądałem mecz.
Mecz ostry i ciekawy, bo zmienna sytuacja z wynikiem/golami oraz wieloma sytuacjami czy czerwonymi kartkami
Lewy strzelił bramki, a mógł strzelić jeszcze . Jednak trzeba mu pogratulować bramek w meczach w Lidze Mistrzów. -
Ajax - Bayern to chyba top3 najlepszych meczy jakie widziałem w swoim życiu, nie zabrakło nic - ani bramek, ani walki, nawet czerwone się posypały a co najważniejsze dwie bramki strzelił Polak, no czego chcieć więcej? Najlepsze, że to był mecz o pietruszkę ;D
-
@rusewicz To nie był mecz o "pietruszkę", jak to nazwałeś. To był mecz o pierwsze miejsce w grupie i rozstawienie w fazie pucharowej. Ajax do końca wierzył w zwycięstwo, stąd takie widowisko. Ponadto ewentualna porażka mogłaby być ostatnią dla Niko Kovaca. .. Bayern miał presję od władz klubu, aby podtrzymać serię zwycięstw.
-
Absolutnie przedwczesny finał w wykonaniu Ajaxu i Bayernu
-
Będzie ciekawie, szkoda że Polacy zagrają w ciężkich i ciekawych meczach.