Husarya CUP III Edycja
-
@kuba-fala Trzeba sie było do niej przyzwyczaić tak jak do nowego forum...
-
@Dovco_HandF Tak. A pro po nowego forum jest dużo lepsze od poprzedniego przynajmniej według mnie
-
Na sparingi gramy?
-
Dobrze by było, gdyby określiły się osoby, które założą ligę o której godzinie założą ligi
-
@Stefan-Joptwojmać pewnie wszyscy spróbujemy koło 19. Poinformuję jutro jak będę zakładał
-
Wraz z Radek12_19 dołączymy do turnieju 2 stycznia.Do tego czasu będziemy balować:)
-
Zagrajmy z okresem przygotowawczym żeby wszyscy zdążyli dołaczyć. Niektórzy mogą być w rozjazdach albo świętować.
-
@pimus1910 said in Husarya CUP III Edycja:
@AC-Bubol
Jeśli ktoś sie zapisuje to przyjmuje warunki organizatora mam nadzieję poprawić lokatę z zeszłego roku chociaż o jedno miejsceTylko, że ja nigdzie nie widziałem podanej daty oraz informacji, że gramy bez okresu przygotowawczego.. Nie każdy chce trzymać miesiąc czasu puste konto. Myślę, że by było uczciwie to powinni wszyscy zacząć razem i albo przenieść start na jutro, albo zagrać z okresem przygotowawczym:)
-
@Stefan-Joptwojmać Zgadza się.Każdy chce grać,a nie czekać.Ale tak jak pisałem wraz z Radkiem dołączymy jutro.Może zdążymy na start.
-
@Stefan-Joptwojmać Ja dzisiaj po 21:00 mam wolny slot więc dla mnie to bez znaczenia
-
@Stefan-Joptwojmać
Ale nie jest również napisane,że gramy z okresem moim zdaniem jeśli ktoś pisze się na jakikolwiek turniej to konto trzyma odpowiednio wcześniej ale sniku zmienił zdanie,więc czekamy ja dzisiaj koncze sylwka wiec pewnie dołączę dzisiaj po pijaku albo jutro po południu na pół-trzeźwo byle się dobrze bawić