Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@borynos said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Brawo Przemo - MISTRZU Dzięki wszystkim za walkę i emocje
Nie grałem w finale a mi dziękują... spoko Wojtek, sama przyjemność po mojej stronie kibicowania
-
@rusewicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Nie robiłem, teraz na szybko. Jutro poprawie ; )
Piękna robota te pamiątkowe awatary dla wszystkich. Dziękujemy .
-
@rusewicz super pamiątki, dzięki ta pierwsza wersja jest ok, kiedyś dawno dawno temu jak zakładałem konto to podałem długą nazwę a OSM ją skróciło ale od wersji 3.0 mój nick jest dłuższy a ja przyzwyczaiłem się już do starego
-
@marcin657827 no problem, w takim razie wybierz który chcesz
-
WITAM
Brawo @Przemek-Kaszti . Szczere gratulacje -
@rusewicz któż inny mógłby zrobić pamiątkowe avatary jak nie Ty świetna robota
Co się dzieje ze w szpitalu!? Mam nadzieję że tylko towarzysko w odwiedziny do ordynatora
-
@ciamajda dzięki wielkie i tak w ogóle cześć bo dawno się nie słyszeliśmy
Dziękuje każdemu za gratulacje niestety ciężko wymienić wszystkich z osobna. Tylko w snach myślałem że to możliwe żeby wygrać Finał. -
@przemek-kaszti Trafiłem do szpitala po przegraniu bitwy o mistrzostwo Polski hehe. A TAK NA SERIO TO Badania kontrolne bo na początku listopada leżałem z płucami. Po hospitalizacji jestem pod stałym nadzorem i ciągle muszę jeździć na badania i kontrolę. Szpitale to mój drugi dom ostatnio, a w dodatku Żona w marcu rodzi więc będę jeszcze do innego jeździł przez jakiś czas
-
@huzar-shakir Siema , mała przerwa ze względu na szalone miejsce pracy , ale być może po nowym roku pomyslę aby cos pograć .
Zyczę Tobie powodzenia -
@Byku-Duma-Warmii wersja poprawiona
-
Już nie mogę sie doczekać kolejnych indywidualnych Mistrzostw Polski .
-
@dovco_handf Najpierw MPP Jerzy Tak myślę z kim by tu pograć w parze...Wybór jest jeden,Najlepszy Przemo w Polsce
-
@huzar-shakir No to masz kandydata partnera w MPP
-
@dovco_handf wiem.tylko najpierw podanie napiszę do mistrza...