Ranking Krajowy?
-
Einstein dzięki:)
Nigdy nie zwracałem uwagi na punkty.Dlaczego są odejmowane.Jedynie na ranking patrzyłem.
-
@Dovco_HandF tego walsnie szukalem dzieki Dovco
-
@huzar-shakir @maloba
Zawsze od usług, panowie :thumbsup_tone1:. -
@Dovco_HandF to ujmowanie punktow jest po to zeby wyrownac szanse tak ? zeby nowy gracz mial szanse dojsc na szczyt ?
-
@maloba Dokładnie tak, inaczej ci co grają długo np. od 10 lat zawsze byliby na szczycie, a tak jest rotacja jak ktoś sobie odpuszcza lub idzie mu gorzej .
-
@Dovco_HandF Powiedz mi o co chodzi z pkt menadzera w przypadku nie wchodzenia do gry , mianowicie kumpel nie wchodzi juz od miesiaca i wszystko mu sie wyzerowalo , stracil ? czy jak wejdzie wroca ?
-
@maloba Pewnie to co mu się należy - to wróci... Nieaktywnym się zeruje zawsze.
-
@maloba Zgadza sie, powinno wszystko wrocic. Punkty znikaja z takiego powodu iz nie ma sensu trzymac w rankingu graczy ktorzy i tak nie graja. W to miejsce w rankingu przeskocza gracze, ktorzy sa aktywni. Ale jesli ktos powraca do gry to wszystkie punkty powinny wrocic po pierwszej symulacji.
-
A co do Przemka to ja tak rzucalem okiem od czasu do czasu na czolowa 10 w Polsce i faktycznie nic ostatnio nie przeskoczyles do przodu. Caly czas sie osuwasz w dol. Chyba faktycznie Ci nie dodalo punktow...
-
@Michal_ACM
że spadłem w dół to mnie nie dziwi, bo na początku mi wersja 3.0 nie przypadła do gustu miałem słabe wyniki a i dużo czasu zostawiałem główne konto wolne....no ale nie byłem w tym sam przecież nikt nie notował od razu takich wyników punktowych jak na starej wersji.
Ale ta przepaść jest ogromna ile ja już mam straty 20 tys do lidera polskiego rankingu.....wiem że się usuwają pkt od końca ale ten najważniejszy okres gdzie do rankingu wlicza się 100 % uzyskanych pkt za ligę to teraz w moim przypadku głównie ligi z okresu gdzie zbierałem pkt do Mistrzostw Świata. Usuwają mi się słabsze wyniki. Druga sprawa że spadłem w rankingu jeszcze bardziej jak zacząłem właśnie notować dobre wyniki na nowej wersji ..... -
@Przemek-Kaszti Teraz więcej menadżerów punktuje niż wcześniej. Wziąłeś to pod uwagę? Praktycznie to... wszyscy, a wcześniej nieliczna tylko grupa posiadająca bilety .
-
Jakbym w ogole nie gral przez pol roku to moze i by do mojego poziomu sie pkt zblizyli...ale tak nie bylo
-
Był z tym bugiem duży błąd. Był, bo już go zdiagnozowano i wyeliminowano :thumbsup_tone1:.