Ligi w których gramy
-
@dovco_handf tylko jedna porażka w tak długiej lidze i takiej obsadzie szacun
-
@marcin6578 said in Ligi w których gramy:
@dovco_handf tylko jedna porażka w tak długiej lidze i takiej obsadzie szacun
Właściwie to dwie porażki. Ta druga - w finale Pucharu Ligi
-
@dovco_handf ta druga porażka to nieplanowana była.
ja z @Marcin6578 grałem już w 1 rundzie pucharu Urugwaju i poległem co trochę komplikuje mi sytuację z punktami.w lidze ,która jest bardzo dobrze osadzona należy spodziewać się jednak Wszystkiego,i co najważniejsze, w kompletnej -
@huzar-shakir a ja jedynie na tym slocie przeszedłem pierwszą rundę pucharu akurat bo na pozostałych 3 odpadłem w pierwszych rundach
-
@marcin6578 początek u mnie słaby,do czego się przyzwyczaiłem,ale wszystko powróciło na właściwe tory i już współlider
-
Jeszcze nie przydarzyla mi sie taka sytuacja jaka miala miejsce w tej lidze, w ciagu 6 dni 4 obozy wziete na mnie, fakt przyznaje sie odpowiadam tym samym ale dziesiejszy meczyk głównie ze wzgledu na czerwo rywala bardzo wazny w ostatecznej rozgrywce
-
pierwszy raz widzę tako kontuzję
pijak ten mój piłkarz
-
Liga Grupowa Husarya_PL zakończyła się niespodziewanie moim zwycięstwem, chociaż walka była zacięta aż do ostaniej kolejki
Puchar zgarnął @Bolesław-Chrobry
-
@cezarro said in Ligi w których gramy:
Liga Grupowa Husarya_PL zakończyła się niespodziewanie moim zwycięstwem
Brawo Mistrzu!
-
O tytule rozstrzygnęła ostatnia kolejka.Dobra mocna liga.Życzyłbym każdemu takiej obsady
-
10 odsłona Ligi grupowej PAM to niemniej ciekawa walka na noże, do ostatniej kropli krwi w żyłach
Mega-gratulacja dla zwycięzców: @Szeregowiec i @Magic-89
-
@cezarro said in Ligi w których gramy:
Liga Grupowa Husarya_PL zakończyła się niespodziewanie moim zwycięstwem, chociaż walka była zacięta aż do ostaniej kolejki
Puchar zgarnął @Bolesław-ChrobryNagrody dla triumfatorów zostały już rozdane
-
Zapowiada się szalenie ciekawy koniec rozgrywek ligi Urugwajskiej.
-
@huzar-shakir szalona ta Twoja liga ale takie lubię najbardziej
-
@marcin6578 rzadko grają tu ogórki.nie jest to dobre bo pkt.mi zabierają
-
Tym razem to ja obronilem sie przed obozem, jednocześnie broniąc pozycje lidera w Gwatemali
-
Dzisiejszy mecz na szczycie będący jednocześnie pojedynkiem o tytuł w Urugwaju.Powodzenia @Marcin6578
-
@huzar-shakir czuję że ten mecz ma coraż wyższą rangę