hile
-
Ligimde çoklu hesapla illegal transferler yapılıyor.gittim şikayet ettim 72 saat geçti halen sonuç yok. Ne bana mail ile dönüş yapılmış ne başka bi icrat var Tekrar hile raporu hazırla dediğimdede halen liginiz araştırılıyo deniyo 72 saat geçmesine rağman. Yani ne zaman sonuçlancak bu işlem lig bittiğindemi heeee.
adamlar ligin içine etti hayır iyi bir kulüp seçip bunlar başıma gelse telafisi olur ama onaltıncılığı hedefleyen takımın başına geçip bunlar olunca mağduriyet büyük oluyo. bu durumlarda müdahaleler hızlı yapılmalı. -
Ligimde çoklu hesapla illegal transferler yapılıyor.gittim şikayet ettim 72 saat geçti halen sonuç yok. Ne bana mail ile dönüş yapılmış ne başka bi icrat var Tekrar hile raporu hazırla dediğimdede halen liginiz araştırılıyo deniyo 72 saat geçmesine rağman. Yani ne zaman sonuçlancak bu işlem lig bittiğindemi heeee.
adamlar ligin içine etti hayır iyi bir kulüp seçip bunlar başıma gelse telafisi olur ama onaltıncılığı hedefleyen takımın başına geçip bunlar olunca mağduriyet büyük oluyo. bu durumlarda müdahaleler hızlı yapılmalı.Merhaba
Raporunuzla ilgilendi.