🇮🇹 [Futbol] Serie A, włoska piłka, piłkarze...
-
@huzar-shakir on już bardzo dobrze grał w cracovi
-
@szpilka134 w polskiej lidze to i ja bym się wyróżniał.nie porównójmy ligi podwórkowej do profesjonalnej
-
@huzar-shakir no niewiem
-
Będą z niego ludzie. To nie Teodorczyk który ma wodoglowie, widać po samych wypowiedziach, że myśli racjonalnie. Lewandowski swoją pracą uporem i zaangażowaniem jest teraz postacią na której się wzoruja młodsi, widzą, że aby coś osiągnąć trzeba dać z siebie wszystko nie tylko na treningach ale też poza. Piątek mi trochę go przypomina nie wiem czemu a nawet mam wrażenie, że może być lepszy
-
@rusewicz said in [Futbol]Serie A, włoska piłka, piłkarze...:
Będą z niego ludzie. To nie Teodorczyk który ma wodoglowie, widać po samych wypowiedziach, że myśli racjonalnie. Lewandowski swoją pracą uporem i zaangażowaniem jest teraz postacią na której się wzoruja młodsi, widzą, że aby coś osiągnąć trzeba dać z siebie wszystko nie tylko na treningach ale też poza. Piątek mi trochę go przypomina nie wiem czemu a nawet mam wrażenie, że może być lepszy
Jestem tego samego zdania. Piątek haruje cały spędzony czas na boisko. Nie czeka na piłki od kolegów, sam doskakuje do rywala pierwszy przy stracie piłki. Jest nie tylko świetnym egzekutorem, ale ma w sobie charyzmę wojownika. który porywa swoim zapałem i zaangażowaniem kolegów z drużyny. Jest liderem z prawdziwego zdarzenie. AC Milan ma kogoś, kogo od lat nie miał. Piątek robi różnicę. Włoskie kluby nie płacą 35 milionów Euro za kogoś przeciętnego Tu nie ma co patrzeć, czy on sobie poradzi - tu trzeba patrzeć jak on sobie poradzi. Dla mnie to już jest gwiazda rozpoznawalna na całym świecie w środowisku piłkarskim. Wg mnie to tez murowany kandydat do koron króla stzrelców zarówno w Pucharze jak i w lidze.
-
@dovco_handf pamiętaj że jeszcze jest kryśka itp
-
@szpilka134 CR7 będą oszczędzać na Ligę Mistrzów. Piątek ma duże szanse jak żaden polski napastnik przed nim, to nie znaczy, że tak się stanie. Ale tego mu wszyscy serdecznie życzymy .
-
@dovco_handf krysia niech ...... teraz jest piątek
-
-
@dovco_handf jutro piątek więc spoko
-
@huzar-shakir said in [Futbol]Serie A, włoska piłka, piłkarze...:
@byku-duma-warmii tego nie napisałem,ale pamiętaj że w Genua jak Piątek zaczynał "karierę" był nie oszukujmy się,we Włoszech postacią anonimową.twraz w Milanie mimo że jest to klasowa ekipa o te bramki będzie mi mimo wszystko trudniej.liga wszystko zweryfikuje.ja mu życzę powodzenia,ale jak to wszystko się potoczy,to się okaże
Potoczyło się jeszcze lepiej niż w Genui
Migawki z ostatniego, bardzo ważnego meczu z Atalantą Bergamo:
-
W tej kolejce wejście smoka w wykonaniu Teodorczyka! Udinese Calcio wygrało z Chievo Werona 1:0 (0:0) w meczu 24. kolejki ligi włoskiej. Bramkę zdobył Łukasz Teodorczyk, który na murawie pojawił się w pod koniec spotkania. W drużynie gości cały mecz rozegrał Paweł Jaroszyński, a Mariusz Stępiński na boisku spędził 70. minut.
-
@dovco_handf W Milanie Piątek ma lepszych podajqcych
Nie da się nie zauważyć iż dla polskiego napadziora obojętnie z jakiej pozycji ma uderzyć.Zazwyczaj i tak trafia.
-
@huzar-shakir Piątek w Milanie po prostu wymiata
-
Piątek GOL!
-
Lewy też GOL!
W.dwoch szlagierach Polacy w rolach głównych.
-
@huzar-shakir to doskonale
-
@huzar-shakir said in [Futbol]Serie A, włoska piłka, piłkarze...:
Piątek GOL!
Niestety Juve 2 gole i wynik meczu Juve vs Piątek i koledzy 2:1 (0:1).
-
@dovco_handf jutro kibicujemy Milikowi i Zielińskiemu, by walka o tytuł mistrza Włoch jeszcze trochę potrwała. Przy porażce Napoli mistrzem ponownie zostanie Stara Dama
-
@mihau1878 Jutro Milik i Zieliński niech coś w dodatku jeszcze strzelą