🇮🇹 [Futbol] Serie A, włoska piłka, piłkarze...
-
@dovco_handf jutro piątek więc spoko
-
@huzar-shakir said in [Futbol]Serie A, włoska piłka, piłkarze...:
@byku-duma-warmii tego nie napisałem,ale pamiętaj że w Genua jak Piątek zaczynał "karierę" był nie oszukujmy się,we Włoszech postacią anonimową.twraz w Milanie mimo że jest to klasowa ekipa o te bramki będzie mi mimo wszystko trudniej.liga wszystko zweryfikuje.ja mu życzę powodzenia,ale jak to wszystko się potoczy,to się okaże
Potoczyło się jeszcze lepiej niż w Genui
Migawki z ostatniego, bardzo ważnego meczu z Atalantą Bergamo:
-
W tej kolejce wejście smoka w wykonaniu Teodorczyka! Udinese Calcio wygrało z Chievo Werona 1:0 (0:0) w meczu 24. kolejki ligi włoskiej. Bramkę zdobył Łukasz Teodorczyk, który na murawie pojawił się w pod koniec spotkania. W drużynie gości cały mecz rozegrał Paweł Jaroszyński, a Mariusz Stępiński na boisku spędził 70. minut.
-
@dovco_handf W Milanie Piątek ma lepszych podajqcych
Nie da się nie zauważyć iż dla polskiego napadziora obojętnie z jakiej pozycji ma uderzyć.Zazwyczaj i tak trafia.
-
@huzar-shakir Piątek w Milanie po prostu wymiata
-
Piątek GOL!
-
Lewy też GOL!
W.dwoch szlagierach Polacy w rolach głównych.
-
@huzar-shakir to doskonale
-
@huzar-shakir said in [Futbol]Serie A, włoska piłka, piłkarze...:
Piątek GOL!
Niestety Juve 2 gole i wynik meczu Juve vs Piątek i koledzy 2:1 (0:1).
-
@dovco_handf jutro kibicujemy Milikowi i Zielińskiemu, by walka o tytuł mistrza Włoch jeszcze trochę potrwała. Przy porażce Napoli mistrzem ponownie zostanie Stara Dama
-
@mihau1878 Jutro Milik i Zieliński niech coś w dodatku jeszcze strzelą
-
@dovco_handf Fajnie że w Europie coraz częściej słychać o Polakach, a przecież bramki zdobyli jeszcze Grosicki czy Wilczek.
-
@huzar-shakir Asysta Zielńskiego w zremisowanym meczu, Milik seryjnie pudłował.
-
@dovco_handf Napoli nie wygrali choć powinno.Wstyd jak nic.
-
@mihau1878
Przez najbliższe lata chyba to się nie zmieni. Przynajmniej nic nie wskazuje na to by ktoś mógł zagrozić Juve. -
@byku-duma-warmii napoli nawet blisko nie był
-
Obowiązkiem Juve jest wygrać ligę we Włoszech, podobnie jak Bayernu w Niemczech. I jedni, i drudzy są głodni sukcesów w LM.
-
@mihau1878 co tam atalanta robiła? Gdzie juve?