ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Hangi ekipten bilmiyorum ama kimse ekibine güvenerek yazı yazamaz yada yazmaz. Yazdığı yazı zaten kendi yazdığıyla uyuşuyor. Ortamı germeyin forumu tekrar kapattıracak yazılardan uzak durun. İsteyen istediğine yazar. Beğenende olur beğenmeyende. Bin düşünün bir yazın lütfen.
-
cümleten hayırlı geceler
-
@RevengeisComing Gel şuraya Napıyon reis. Evde misin bütte misin
-
@ofmanager_ İyi reis lige adam davet ediyorum aktif liglerden Ev ve büt benim için aynı şehirde Bitti kafa dinliyorum biraz ekibe yoğunlaşmış durumdayım Sen napıyon?
-
@revengeiscoming güzel güzel Rusları yenmişsiniz gördüm:) ben de aynı devam kardeşim, savaşlara ara verdim KPSS derdi sardı bedenimi, onunla uğraşıyorum
-
@kaan-thk sen durduk yere bana laf sokmaya çalışmışsın laf gediğine gidince kimse gocunmayacak bu kadar ayrica @aymakmm sen de diyorsun yazdıklarıyla uyuşuyor diye durduk yere laf sokmuş adam bunu destekliyorsun yani sen de? Çanak tutmayın böyle primlere düzgünce selam verildi size almıyorsanız bile laf sokup ön plana çıkmaya çalışmayın .
-
@avrupafatihifb said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@kaan-thk sen durduk yere bana laf sokmaya çalışmışsın laf gediğine gidince kimse gocunmayacak bu kadar ayrica @aymakmm sen de diyorsun yazdıklarıyla uyuşuyor diye durduk yere laf sokmuş adam bunu destekliyorsun yani sen de? Çanak tutmayın böyle primlere düzgünce selam verildi size almıyorsanız bile laf sokup ön plana çıkmaya çalışmayın .
Ön plana çıkmak bir gayretim yok ihtiyacımda yok. Ben en son yazıdan sonra farkettim yazıyı yazdım. Selamını da görmedim. Görsem her selam veren müslümanın selamını alırım. Aleykümselam
-
@aymakmm adam gelmiş bana durduk yerde hiç sebep yokken tersleme peşinde neye dayanarak savunuyorsun onu merak ediyorum daha önce insanların kavgalı olduğu bir durum var da ben mi faka bastım yok beğenenler de cabası falan gibi yorum yapmış? Eger objektifce okursan düzgünce selam verip aldığım yanıt karşısında nasıl tepki verilmesi gerektiğini tekrar gözden geçirebilirsin bence kardeşim. Bu benim şahsi fikrim tabi ama kusura bakma bu profilli birisi de Allah'ın selamının verildiği bir mesajda bana posta koyamaz üzgünüm.
-
-
Cümleten Günaydın Arkadaşlar
-
Hayırlı Günler
-
@sistematikci hayırlı günler , yeni görevinizde başarılar dilerim Yusuf hocam
-
@sistematikci hayırlı olsun abi
-
@sistematikci Badim görevin hayırlı olsun Allah muvaffak eylesin inşallah
Sana ve Yusuf kardeşime görevlerinizde başarılar dilerim -
Sağolun arkadaşlar
-
@sistematikci Hayırlı uğurlu olsun, dostum.
-
@sistematikci Başarılar abi Yeni görevin hayırlı olsun
-
Hayırlı günler cümleten. @F-S-M-0-13 teşekkürler abi.
-
@yusuf-çi̇rci̇ Başarılar dilerim hocam
-
@sistematikci Yusuf abim görevinde başarılar dilerim hayırlı olsun
@YusuF-ÇİRCİ Sizede göreviniz hayırlı olsun başarılar dilerim.