Turniej Urodzinowy grupy Polish Warriors
-
Turniej wygrywa Polish Eagles, drugie miejsce dla ekipy Polska Akademia Menadżerów. Na najniższym stopniu podium znalazła się Husarya_PL.
Wielkie dzięki dla wszystkich za udział, za walkę, za emocję
Teraz pytanie do was jak oceniacie turniej ciekawy nieciekawy ? Chcecie kolejnych edycji w przyszłości ? Czekamy na wasze opinie
-
@krystian16061994 said in Turniej Urodzinowy grupy Polish Warriors:
Turniej wygrywa Polish Eagles, drugie miejsce dla ekipy Polska Akademia Menadżerów. Na najniższym stopniu podium znalazła się Husarya_PL
Jaki ja jestem z was dumny: PAM na podium, w takim zacnym towarzystwie!
-
Teraz pytanie do was jak oceniacie turniej ciekawy nieciekawy ? Chcecie kolejnych edycji w przyszłości ? Czekamy na wasze opinie
Zdecydowanie jestem za Trzeba tylko dopracować szczegóły i będzie git. Pomyślałbym może nad nazwą: "Turniej o Puchar PW", "Turniej o Tarczę PW" czy "Turniej o halabardę PW", coś w ten deseń bym widział .
-
@dovco_handf Nad nazwą turnieju pomyślimy jak i regulaminem kilka wątków trzeba zmienić poprawić
-
Polish Eagles @Damiś27
-
Polska Akademia Menadżerów @Dovco_HandF
-
Husarya_PL @sniki26
-
@dovco_handf said in Turniej Urodzinowy grupy Polish Warriors:
Zdecydowanie jestem za Trzeba tylko dopracować szczegóły i będzie git. Pomyślałbym może nad nazwą: "Turniej o Puchar PW", "Turniej o Tarczę PW", coś w ten deseń bym widział .
@krystian16061994 @ToomAnyWays Zgadzam się z @Dovco_HandF ja bym dodał jeszcze rok lub edycję
Dobra robota @krystian16061994 @ToomAnyWays @Didierluk
-
Jestem dumny z chłopaków @tristan1982 @Prezes-Kukito @martin343 @ShakiBoy.
Wygraliśmy obie rundy turnieju i cały turniej, oby tak już w całym roku
Dziękujemy za rywalizacje -
Dzięki wszystkim za udział. Gratuluje zwycięzcom i widzimy się za rok
-
Chciałbym jeszcze podziękować dla @krystian16061994 za prowadzenie turnieju oraz dla @Didierluk za pomysł na turniej i pomoc w jego organizacji.
-
Polska Akademia Menadżerów @Dovco_HandF
Powędruje to na nasz profil grupowy oczywiście z nickami moich asów .