Ekibe Alım Başlığı
- 
@femeks isim değişiyormu? @bekirsezgings Ekip ismi değişiyor evet  
- 
Kaç Coinse 
- 
Kaç Coinse @bekirsezgings profilden girip degistiriyorsun ucretsiz hocam  
- 
@femeks @IrkçiNL_NL Teşekkürler 
- 
Ekip Adı: Akıncılar Birliği 
 Ekip Puanı: 13229Ekibe Alım Kriterlerimiz: 18 yaş ve üzerinde olması 
 WhatsApp grubuna katılım
 Ekip Savaş Tecrübesi Olan ve 100 üstü Savaş Puanı Olması
 %80 ve üzeri galibiyet oranı
 Alım kriterlerine uyan arkadaşlar oyun içinden bana mesaj atabilirler.
- 

Ekip Adı: TEAM OF LEADERS 
 Ekip Tag: LDR
 Ekip Madalyaları: 13.281Ekibe katılma şartları: Savaş tecrübesi olan , min. 100+ puan, oyunda aktif kadro geliştirebilecek ve transfer smilasyonlarına vakit ayırabilecek oyun bilgisi olan, whatsapp grubuna katılabilecek sınırılı sayıda kişi alınacaktır. 
- 
Ben Bi Ekip Arıyorum Savaşa Girmek Ve Ekip Ligine Girmek İstiyorum 18.317 Menajer Puanım Var Mp Sınırı Yosa Beni Alabilirmisiniz Ekibinize 
- 

Ekip Adı: Leaders Academy
 Ekip Tag: LEA
 Ekip Madalyaları: 8.694Ekibe katılma şartları: Savaş tecrübesi olan , min. 100+ puan, oyunda aktif kadro geliştirebilecek ve transfer sİmilasyonlarına vakit ayırabilecek oyun bilgisi olan, whatsapp grubuna katılabilecek sınırlı sayıda kişi alınacaktır. 
- 
Sevdamız Futbol Akademi Ekibine alım yapılacaktır. Alım şartlarını konuşmak için oyundan bana mesaj atabilirsiniz. 
- 
Ekip Adı: Galatasaray Team 
 Ekip Seviyesi : Dünya Starları Ligi
 Ekip Sıralaması: 35
 Ekibe katılmak için gerekli şartlar:
 Whatsapp grubuna katılmak Oyunda aktif olmak
 Önceden oyun ve ekip tecrübesi olmak
- 
@umutserap kardeşim facebook ta bir çok osm ile ilgili grup var orada daha çok kişiye ulasabilirsin ekibine daha rahat üye bulabilirsin 
- 
YENİÇERİLER 
 EKIBIMIZE SAYGILI VE EFENDI DOSTLUGA ONEM VEREN KARDESLERIMI BEKLIYORUM BANA ULASABILIRSINIZ II GUNLER
- 
 Galatasaray SK ekibine oyunda ve whatsapp grubunda aktif, savaş tecrübesi olan sağlam menajerler alınacaktır. Alımlar için oyundan mesaj ile ulaşabilirsiniz. 
- 
Ekibimiz yeni lakin biz yıllardır bu oyunu oynuyoruz profilimizde tecrubeyle sabittir  aktif olarak oyuna giren savaşlara katılabilecek sıralaması en az 500 binde olan ve en az 2 yıldır bu oyunu oynayan arkadaşlarımızı ekibimize dahil etmek istiyoruz. Ekip ismi Meluk Empire iletişim için bana ulaşabilirsiniz. aktif olarak oyuna giren savaşlara katılabilecek sıralaması en az 500 binde olan ve en az 2 yıldır bu oyunu oynayan arkadaşlarımızı ekibimize dahil etmek istiyoruz. Ekip ismi Meluk Empire iletişim için bana ulaşabilirsiniz.
- 
Ekibimiz yeni lakin biz yıllardır bu oyunu oynuyoruz profilimizde tecrubeyle sabittir  aktif olarak oyuna giren savaşlara katılabilecek sıralaması en az 500 binde olan ve en az 2 yıldır bu oyunu oynayan arkadaşlarımızı ekibimize dahil etmek istiyoruz. Ekip ismi Meluk Empire iletişim için bana ulaşabilirsiniz. aktif olarak oyuna giren savaşlara katılabilecek sıralaması en az 500 binde olan ve en az 2 yıldır bu oyunu oynayan arkadaşlarımızı ekibimize dahil etmek istiyoruz. Ekip ismi Meluk Empire iletişim için bana ulaşabilirsiniz.