Ekibe Alım Başlığı
-
Ekibimiz yeni lakin biz yıllardır bu oyunu oynuyoruz profilimizde tecrubeyle sabittir aktif olarak oyuna giren savaşlara katılabilecek sıralaması en az 500 binde olan ve en az 2 yıldır bu oyunu oynayan arkadaşlarımızı ekibimize dahil etmek istiyoruz. Ekip ismi Meluk Empire iletişim için bana ulaşabilirsiniz.
-
@ayrinmenn Eyvallah kardeşim tesekkur ederim
-
Merhaba arkadaşlar. Ekibimize şu sıralar alım yapmaktayız.
- 4 Hesap toplamda en az 200 maç
- Whatsapp grubuna katılma
- Ekip içi uyum
- Ve en önemlisi savaşlara katılmak ve oyunda aktif olmak
Alım için ekibimizdeki Cityliner adlı menajerle iletişime geçebilirsiniz. İyi oyunlar
-
Ekip Adı: DİRİLİŞ 1071
Ekip Seviyesi: dünya starlar ligi
Ekip Puanı: 13.504
Ekibe alım kriterleri;
• En az %75 - 80 galibiyet oranına sahip olmak • Her gün aktif olmak ve savaşlara
mutlaka katılım sağlamak
• Ekibimiz kaliteli üyelerden oluşmaktadır şartları taşıyan üyeler bana özelden ulaşabilirler. -
Merhaba arkadaşlar. Ekibi yeni kurduk, şu ana kadar dörtte dört ilerliyoruz. Oyunda sürekli aktif, %75 üzeri galibiyet oranına sahip ve ekip savaşlarına kesintisiz katılabilecek ekip arkadaşları arıyoruz. Katılım için bana müracaat edebilirsiniz. Herkese iyi oyunlar.
Ekip adı: BOŞ ADAMLAR
Ekip seviyesi: Yarı Profesyoneller Ligi
Ekip puanı: 2172 -
Sıralamada 8. olan TeknoRed ekibinin Akademi ekibine alımlar yapılacaktır. Belli aralıklarla en iyiler ana ekibe alınmaktadır. MehmetCetinTD 'ye (bana) mesaj atabilirsiniz.
-
TeknoRed ekibimize 1 adet üst düzey menajer alınacaktır. PM'den ulaşabilirsiniz.
-
WINSTON
Dünya sıralamasına oynayan bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Arkadaş ortamı oluşturup bir yandan da sohbet muhabbete vurabilmelik.
-
+18 yaş ( Büyükleri ve küçüklerine saygılı, seviyeli )
-
WhatsApp zorunlu ( Şart )
-
- Yüzde 70 üzeri kazanması olmalı
-
Bağlılı yüksek olmalı
-
Bilgi alışverişi yapan, örn: bu taktik uygun mu?
Ulaşım için oyundan mesaj atabilirsiniz : Oyun adım: medusa5021
-
-
Ekip adı: HepSeninleyizTÜRKİYE
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: 5.000
Ekip yeni kuruldu herkesi bekliyorum. -
Arkadaşlar dünya sıralamasında 23. Olan Börü ekibimize menejer alımı yapılacaktır.
1- En önemli şartımız aktiflik transfer saatlerinde , maç sim saatlerinde ve watsap grubumuzda aktif olacak tecrübeli kaptanlarimizin verdiği taktik ve stratejileri eksiksiz uygulayacak arkadaşlar oyundan mesaj atabilir.nickim sULtAn çER -
Herkese merhaba,
Eski bir oyuncuyum. Oyuna geri dönme kararı aldım. Aktif olarak savaş ve ekip ligi oynayan ve ortamı olan bir ekip arıyorum. Sisteme şu an biraz yabancıyım fakat alıştığımda güzel işler yapabileceğimize inanıyorum.