ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@rabellion Oo kral valla özledim seninle atışmayı  
- 
Selamun aleykum geri döndüm.  
 Buraları kimselere yar etmeyiz 
- 
@saidkayaa Aleykümselam 
- 
@aymakmm Hayırlı geceler 
- 
@avrupafatihifb said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: @aymakmm hayırlı geceler nasılsın iyi misin kardeşim cümleten herkese selam olsun 
 Allaha şükür kardeşim iş güç koşuşturuyoruz dünya telaşı. Sen nasılsın?@gs_metecan said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: @aymakmm Hayırlı geceler 
 Sana da Hayırlı Geceler kardeşim
- 
@avrupafatihifb said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: @aymakmm hayırlı geceler nasılsın iyi misin kardeşim cümleten herkese selam olsun 
 Allaha şükür kardeşim iş güç koşuşturuyoruz dünya telaşı. Sen nasılsın?@gs_metecan said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: @aymakmm Hayırlı geceler 
 Sana da Hayırlı Geceler kardeşim@aymakmm Nasıl gidiyor ekip Mehmet hocam..Tamam mı yeni yapılanma? 
- 
@ozdas51 Aleyküm Selam Günaydın Hoş Geldin Sen Nasılsın?  
- 
@vi33dal Aleykümselam 
- 
@rabellion Oo kral valla özledim seninle atışmayı  @mrtgll33-test_nl eyvallah  güzel günlerdi güzel günlerdi 
- 
günaydin osm ailesinin güzel insanlari. 
- 
günaydin osm ailesinin güzel insanlari. @milaslibaros said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: günaydin osm ailesinin güzel insanlari. @milaslibaros İyi günler. 
- 
günaydin osm ailesinin güzel insanlari. @milaslibaros said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: günaydin osm ailesinin güzel insanlari. günaydın baba Sabit!  
- 
@milaslibaros said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: günaydin osm ailesinin güzel insanlari. günaydın baba Sabit!  @supernova-8 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: @milaslibaros said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: günaydin osm ailesinin güzel insanlari. günaydın baba Sabit!  @SUPERNOVA-8 Axşamın xeyir, Sofi xanım  
- 
@supernova-8 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: @milaslibaros said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: günaydin osm ailesinin güzel insanlari. günaydın baba Sabit!  @SUPERNOVA-8 Axşamın xeyir, Sofi xanım  @sabit-mamedov Əziz dostum yaxşı gecə.  
 Mənim üçün hələ də saat 18.00-dir.
- 
@ozdas51 Aleyküm Selam Günaydın Hoş Geldin Sen Nasılsın?  @OSMSüperMenajer @Sosyokrat günaydınlar! Teşekkür ederim bende iyiyim. İş güç uğraşıyoruz