Rekordy i Sukcesy
-
@damiś27 said in Rekordy i Sukcesy:
Kilka dni temu poprawiłem mój rekord bycia w TOP 100.
Wymiatasz, stary!
-
Dzis stuknely mi 2 lata gry w OSM
-
@łukasz-wierzbowski graty
-
The referee showed his side!
-
@łukasz-wierzbowski said in Rekordy i Sukcesy:
Dzis stuknely mi 2 lata gry w OSM
Gratulacje wytrwałości .
-
@dovco_handf dziękuję, oby jak najdluzej
-
Moja najlepsza wyjściowa 11-tka w lidze 10-zespołowej. (Mecz Polska - Portugalia, cel 9, 03/02/2019, ostatnia 22 kolejka).
Liga: 10-zespolowa
451
Napastnicy: 106
Pomocnicy: 110+109+106+105+102=532
Obrońcy: 102+102+101+100=405
Bramkarz: 110
Razem: 1153
Średnia wyjściowej "11": 105 -
@dovco_handf brawo
-
Od dawien dawna nie udzielam się na forum, no aleee warto się pochwalić tym, że dokładnie 7 lat temu, po raz pierwszy wszedłem na swoim starym telefonie na stronę menadzerpilkarski.pl, którą polecił mi mój starszy brat. Jak dobrze, że była wtedy wersja mobilna; wtedy jeszcze kompa nie miałem w domu... Gram niemalże bez przerwy od tamtej pory, jednakże dalej mam za złe twórcom za wprowadzenie wersji 3.x. Cieszę się bardzo z tego, że wchodząc na forum, widzę wciąż te same nicki co kilka lat temu i nie jest to jakiś mały odsetek ludzi - jak widać nie tylko mnie ta gra uzależniła na lata.
-
@kondziowa1 Gratki Konrad
-
@kondziowa1 niektórzy z nas są uzależnieni od tej gry ,bardziej chyba nawet jak ćpuny od białego
-
@kondziowa1 grubo Kondziu weteran, jest od zawsze, przynajmniej, jak ja gram :wink
-
@kondziowa1 gratulacje
-
@kondziowa1
Gratki Konrad -
Niedługo mistrz @Łukasz-kowalski obchodzi urodziny w OSM.Coś kiedyś widziałem jego profil.
-
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
Niedługo mistrz @Łukasz-kowalski obchodzi urodziny w OSM.Coś kiedyś widziałem jego profil.
Prawie w moje urodziny
-
@szpilka134 said in Rekordy i Sukcesy:
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
Prawie w moje urodziny
8 lat, 8 lat tych emocji i nerwów, tego babrania się w tym OSM i z konsekwencjami wpływającymi na życie rzeczywiste... tylko ta gra mogła mnie wciągnąć na tyle lat
na marginesie... wie ktoś jak zapisać zmiany w profilu? nie chcę się u mnie zapamiętać
-
@łukasz-kowalski nie niemam i lat chodzi bardziej o date. Też ostatnio mam z tym problem poprostu zapisujesz zmiany musisz chwile poczekać
-
@łukasz-kowalski Al Capitano - Jesteś odemnie starszy w OSM o ...3 dnii
-
Amazing day for Dzeko!