ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
Günaydın beyler  
 @RevengeisComing @ofmanager_@1gizemli said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: Günaydın beyler  
 @RevengeisComing @ofmanager_Günaydın kral, mesai yine başladı hiç özlememişim   
- 
@1gizemli said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: Günaydın beyler  
 @RevengeisComing @ofmanager_Günaydın kral, mesai yine başladı hiç özlememişim   @ofmanager_ bu mesai özlenecek cinsten değil zaten  
- 
@1gizemli @ofmanager_ Günaydın krallar  1 hafta daha kafam rahat 1 hafta daha kafam rahat 
- 
@ozdas51 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: @aymakmm Teşekkür ederim abi iyiyim sen nasılsın görüşmeyeli? Her şey yolundadır inşallah  Allaha bin şükür kardeşim herşey yolunda. yoğun çalışma temposuna devam. 
- 
Selamun aleykum. İyi akşamlar  
- 
@saidkayaa said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: Selamun aleykum. İyi akşamlar  Aleyküm selam. Nasılsın Said ?  Herkese iyi akşamlar ! Herkese iyi akşamlar !
- 
@saidkayaa said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: Selamun aleykum. İyi akşamlar  Aleyküm selam. Nasılsın Said ?  Herkese iyi akşamlar ! Herkese iyi akşamlar !@supernova-8 iyi olmaya çalışıyorum  
- 
@supernova-8 iyi olmaya çalışıyorum  
- 
@1gizemli @ofmanager_ Günaydın krallar  1 hafta daha kafam rahat 1 hafta daha kafam rahat @revengeiscoming senin daha açılmadı o zmaan  
- 
@revengeiscoming senin daha açılmadı o zmaan  @1gizemli Resmi olarak açıldı fakat ilk hafta gitmeye gerek yok  
- 
@1gizemli Resmi olarak açıldı fakat ilk hafta gitmeye gerek yok  @revengeiscoming doğal olarak  normalde pek özlemem ama ortamı özlüyorum okulda bitiyor nasıl kaynatacaksak normalde pek özlemem ama ortamı özlüyorum okulda bitiyor nasıl kaynatacaksak 
- 
@revengeiscoming doğal olarak  normalde pek özlemem ama ortamı özlüyorum okulda bitiyor nasıl kaynatacaksak normalde pek özlemem ama ortamı özlüyorum okulda bitiyor nasıl kaynatacaksak @1gizemli  Ben lisedeki ortamımı özlüyorum bura bitince burayı da özleyeceğim kesin Ben lisedeki ortamımı özlüyorum bura bitince burayı da özleyeceğim kesin 
- 
@saidkayaa said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: Selamun aleykum. İyi akşamlar  Aleyküm selam. Nasılsın Said ?  Herkese iyi akşamlar ! Herkese iyi akşamlar !@supernova-8 You speak better Turkish than me  
- 
@supernova-8 You speak better Turkish than me  @hakansavun Ahahaha...  Çok teşekkür ederim Hakan ! Çok teşekkür ederim Hakan ! Ama lütfen ... Burada sadece Türk dilinde canım. Ama lütfen ... Burada sadece Türk dilinde canım. 
- 
cümleten hayırlı geceler 
- 
@hakansavun Ahahaha...  Çok teşekkür ederim Hakan ! Çok teşekkür ederim Hakan ! Ama lütfen ... Burada sadece Türk dilinde canım. Ama lütfen ... Burada sadece Türk dilinde canım. @supernova-8 Anlamazsın diye ingilizce yazdim Sophia ama artık türkçe yazacağım sana hep  
- 
@supernova-8 Anlamazsın diye ingilizce yazdim Sophia ama artık türkçe yazacağım sana hep  @hakansavun 
 Teşekkürler Hakan! Biliyorum ve gerçekten takdir ediyorum. Biliyorum ve gerçekten takdir ediyorum. Bana İngilizce olarak istediğin kadar yazabilirsin... ama Uluslararası forumda. Tamam ? Bana İngilizce olarak istediğin kadar yazabilirsin... ama Uluslararası forumda. Tamam ? 
- 
@hakansavun 
 Teşekkürler Hakan! Biliyorum ve gerçekten takdir ediyorum. Biliyorum ve gerçekten takdir ediyorum. Bana İngilizce olarak istediğin kadar yazabilirsin... ama Uluslararası forumda. Tamam ? Bana İngilizce olarak istediğin kadar yazabilirsin... ama Uluslararası forumda. Tamam ? @supernova-8 Tamam, canım    
- 
Selamunaleyküm