• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Ban sebeplerini kullanıcıların öğrenmesi konusu hk.

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
2 Posts 2 Posters 744 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • P Offline
    P Offline
    PPsikologg_NL Turkish Users
    wrote on last edited by

Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki oyunda veya forumda banlanmalar oluyor, kimisi gerçekten haklı kimisi de yanlışlıkla olabiliyor. Örneğin en son zamanda Dede ve çetesi ekibine karşı haksız yere ban olayı olmuştu. Bunun bizim destek ekibimizden kaynaklı olmadığı söylendi. Her neyse konumuza dönelim. Ben sebep ne olursa olsun ban raporunun banlanan kullanıcıya oyun veya mail üzerinden ulaştırılmasını, ban sebebini banlattıktan sonra hemen bildirilmesini isterdim. Maalesef OSM WORLD hesabım olan ofmanager_ hesabım forum banı yemiş ama sebebini bilmiyorum örneğin.Mail attım 4-5 gün oldu dönüt yok. Sebebini bilmeyen kullanıcı aynı hatayı yine yapar. Samimi ve doğru karar verdiğini destek ekibi de göstermesi açısından bence sebebi söylenmeli. Hatta ban sebebi de bütün kullanıcılara açık olmalı. Kullanıcılar da bu kişileri tanır, banlanmamak adına da daha bilgi sahibi olur.

Özetlemek gerekirse ban sebepleri tüm kullanıcıların da görebileceği şekilde kişinin profilinde görülmeli, kişiye de kısa bir bilgi mesajı atılmalıdır diye düşünüyorum.
    Olumlu- olumsuz herkesin görüşüne açığız, destek ekibi de 2-3 gün müsaade verip konuyu kilitlemezse herkesin görüşünü alabilirsek ne mutlu.

hustundelH 1 Reply Last reply
    0
  • hustundelH Offline
    hustundelH Offline
    hustundel
    replied to PPsikologg_NL on last edited by hustundel

@ppsikologg_nl Mailine dün cevap verilmiş. Ban sebebini merak eden kuralları okuyup bir de ne yaptığını düşünürse bize sormadan da kendi bulabilir sebebini her şey ortada

1 Reply Last reply
    1

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular