ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@sabit-mamedov iyi geceler gocuman @milaslibaros Ziya abi bizim Fatihle tanış :)) @Archaeologistci 
- 
@milaslibaros Ziya abi bizim Fatihle tanış :)) @Archaeologistci @sexafonn tanisak kardesim hosgeldin aramiza 
- 
cümleten günaydın arkadaşlar 
- 
@archaeologistci saol gözüm sükür iyi olmaya calisiyoz 
- 
@archaeologistci Hayırlı akşamlar Fatih @RevengeisComing badi senin adaşın baya hızlı çıktı  
- 
@archaeologistci Hayırlı akşamlar Fatih @RevengeisComing badi senin adaşın baya hızlı çıktı  @sexafonn Evet badi adı Fatih sonuçta  ️ ️
- 
@archaeologistci 
 @ofmanager_
 @RevengeisComing

- 
@archaeologistci 
 @ofmanager_
 @RevengeisComing
   @sexafonn Kesinlikle ! Üç Fatih zaten burada.  Ben de dördüncü biriyle tanıştım. Popüler bir isim olmalı? Ben de dördüncü biriyle tanıştım. Popüler bir isim olmalı? 
 Herkese iyi akşamlar! Hepiniz nasılsınız ? ( Bu arada...  Bu sarışın emojiden nefret ediyorum... pffff... ( Bu arada...  Bu sarışın emojiden nefret ediyorum... pffff... ) )
- 
Flood yapma adaş arka arkaya post atmak yasak  @SUPERNOVA-8 İyiyiz Sophia, sen nasılsın?  
- 
Flood yapma adaş arka arkaya post atmak yasak  @SUPERNOVA-8 İyiyiz Sophia, sen nasılsın?  @revengeiscoming said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: Flood yapma adaş arka arkaya post atmak yasak Çok iyiyim, teşekkür ederim Fatih !  
- 
@aymakmm Iyi geceler mehmet abi. @SUPERNOVA-8 @Archaeologistci Sophia Fatihle tanıştın mı forumun yeni gözdesi ?  @sexafonn said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: Sophia Fatihle tanıştın mı forumun yeni gözdesi ? Ali...  Burada yeni bir Fatih ile konuştuğumu söylemek istedim. OSM'de. Hayır. Bu Fatih ile konuşmadım ( @Archaeologistci ) Burada yeni bir Fatih ile konuştuğumu söylemek istedim. OSM'de. Hayır. Bu Fatih ile konuşmadım ( @Archaeologistci )
- 
Günaydın, herkese iyi pazarlar. 
- 
Mutlu Pazar dostlarım!  Aşk, gülücükler ve müzikle dolu! Aşk, gülücükler ve müzikle dolu!     
- 
Mutlu Pazar dostlarım!  Aşk, gülücükler ve müzikle dolu! Aşk, gülücükler ve müzikle dolu!     @supernova-8 Sanada Mutlu Pazarlar Kardeşim.  
- 
@supernova-8 Sanada Mutlu Pazarlar Kardeşim.  @osmsüpermenajer said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: Sanada Mutlu Pazarlar Kardeşim. Çok teşekkür ederim !  Merhaba Uğur! Merhaba Uğur!Ama... Ablan canım. Ben kadınım !  
- 
@osmsüpermenajer said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: Sanada Mutlu Pazarlar Kardeşim. Çok teşekkür ederim !  Merhaba Uğur! Merhaba Uğur!Ama... Ablan canım. Ben kadınım !  @supernova-8 Özürdilerim Bayan Olduğunuzu Bilmiyordum Ablacım.  
- 
@supernova-8 Özürdilerim Bayan Olduğunuzu Bilmiyordum Ablacım.  Evet benim. % 100 kadın, baştan ayağa.  Ve şimdi bunu biliyorsun. Ve şimdi bunu biliyorsun. Hepsi iyi canım! Hepsi iyi canım!