MPG 2019
-
Zakładam że ustalili, że grają bez obozów przed bitwa
U nas w bitwie z PB też nie wykorzystujemy obozów, a nic nie ustalaliśmy. Bodaj 2 tylko użyliśmy. Po prostu nie ma sensu jak mamy 5 pierwszych miejsc;)
Apelowałbym o spokój. To dopiero pierwsza bitwa, a ich akademia nie urwie wam punktów, nie ma takiej opcji. Z początku może być ciężko, ale do 6-7 kolejki powinniście wyrobić już konkretną przewagę w składzie. To wszystko jest gdybanie. Poczekamy zobaczymy jak to wszystko dalej się rozwinie. Przestańcie naciskać na Damiana. Pamiętajcie, że nie tylko on jeden podejmuje decyzje.
-
@borynos @Cezarro @sniki26 @Marcin6578 Nie było ustaleń takich ani żadnych innych.
Nie ma obowiązku brania obozów, ale jest taka możliwość w maksymalnej ilości 2 zgrupowań przez każdego gracza.
Powiedzmy sobie szczerze różnica klas jest jak lata świetlne.
Nie zdziwię się że któryś np. gracz PE sobie oszczędza monety tak jak pisał @Stefan-Joptwojmać na temat bitwy PL i PB oraz PE i PEA to w obu to pogrom.
Poprosiłem graczy PEA i PE o dowody podczas bitwy lub po jej zakończeniu dotyczących terminarzy lub zgrupowań.
Jednak nie mam wpływ na grę graczy w bitwie, wszystko zależy od graczy.@Stefan-Joptwojmać Zgadzam się z TB.
Powiedzmy sobie szczerze że wszystko zależy jak bitwa wygląda od graczy którzy w nią grają.
PB i PEA będą walczyć na 99,9(9)% między sobą o miejsce w MPG@borynos Zgadzam się, ale nie na takim "poziomie".
Bitwy PE vs PEA oraz PL vs PB są już dawno rozstrzygnięte, walczą tylko żeby przegrać/wygrać z jak najmniejszym/największym pogromie.
Bo jeśli mówimy o poziomie to PE i PL go mają, a PEA i PB się ucząTakże myślę, że temat jest zamknięty i pozostało czekać do zakończenia bitw.
-
@borynos Zgadzam się, ale nie na takim "poziomie".
Bitwy PE vs PEA oraz PL vs PB są już dawno rozstrzygnięte, walczą tylko żeby przegrać/wygrać z jak najmniejszym/największym pogromie.
Bo jeśli mówimy o poziomie to PE i PL go mają, a PEA i PB się ucząTakże myślę, że temat jest zamknięty i pozostało czekać do zakończenia bitw.
nie chodziło mi o punktację , ale o szacunek do reszty uczestników tego turnieju mam nadzieję, że rozumiesz różnicę ?
-
Grupa A
Grupa B
Start 2 Kolejki: 12 Marzec 2019 (wtorek)
Organizator: Polski Personel
Prowadzący: @Damiś27 @mihau1878 @Stefan-Joptwojmać
W przypadku jakichkolwiek problemów, potencjalnych kar, obaj kapitanowie muszą podjąć próbę rozwiązania problemu lub nałożenia kar.
W przypadku, gdy nie mogą. Sprawa z wszystkimi zasadami musi zostać opublikowana na forum, a organizator będzie miał ostateczną decyzję.
Start 2 Kolejki: 12 Marzec 2019 (wtorek)
-
O nic nie musisz ich prosić przecież i wiecie czy brali na was obozy czy nie brali tak przecież to widać tak każdy z was widzi po prostu nie bierzecie na siebie obozy Jestem ciekaw czy w następnej bitwie też na nikogo nie będą brali obozów!!
Bo z tego co piszesz to wy na nich nie bierzecie obozów tak No to już jest wszystko jasne Dobra panowie to są dla mnie kpiny i wszystkie inne tłumaczeni nie ma sensu. To są mistrzostwa Polski każdy walczy Moim zdaniem o życie na maksa a dwa obozy trzeba jakoś wykorzystać jak się nikt nie bierze to jest olewka lub ustawia tak jak komuś nie zależy to ciekawe czy w innych bitwach też nie będziecie brali obozów -
O nic nie musisz ich prosić przecież i wiecie czy brali na was obozy czy nie brali tak przecież to widać tak każdy z was widzi po prostu nie bierzecie na siebie obozy Jestem ciekaw czy w następnej bitwie też na nikogo nie będą brali obozów!!
Bo z tego co piszesz to wy na nich nie bierzecie obozów tak No to już jest wszystko jasne Dobra panowie to są dla mnie kpiny i wszystkie inne tłumaczeni nie ma sensu. To są mistrzostwa Polski każdy walczy Moim zdaniem o życie na maksa a dwa obozy trzeba jakoś wykorzystać jak się nikt nie bierze to jest olewka lub ustawia tak jak komuś nie zależy to ciekawe czy w innych bitwach też nie będziecie brali obozówNakręciłeś się trochę. W następnej kolejce gracie z PL, a potem z PB, ciekaw jestem czy na PB będziecie brali obozy, jak i tak zapewne będziecie mieli 5 pierwszych miejsc:)
-
@stefan-joptwojmać pożyjemy zobaczymy
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2019:
Bo z tego co piszesz to wy na nich nie bierzecie obozów tak No to już jest wszystko jasne Dobra panowie to są dla mnie kpiny i wszystkie inne tłumaczeni nie ma sensu. To są mistrzostwa Polski każdy walczy Moim zdaniem o życie na maksa a dwa obozy trzeba jakoś wykorzystać jak się nikt nie bierze to jest olewka lub ustawia tak jak komuś nie zależy to ciekawe czy w innych bitwach też nie będziecie brali obozówNakręciłeś się trochę. W następnej kolejce gracie z PL, a potem z PB, ciekaw jestem czy na PB będziecie brali obozy, jak i tak zapewne będziecie mieli 5 pierwszych miejsc:)
a PB nie zapodali na was obozów?
-
Sam nawet dostałem, ale nie wszyscy używają. Być może nie mają monet, albo oszczędzają i wolą wydać na transfery. Tylko oni nie do końca radzą sobie używając obozów. Sam również użyłem jeden obóz, ale podejrzewam, że zbyt pochopnie. Przestałem również scouta używać, gdzieś tak od 7-8 kolejki by oszczędzić trochę monet. Nie dlatego, że nie mam szacunku do rywala, tylko dlatego, że nie chcę inwestować zbyt dużo monet na bitwę, która jest wygrana i w której zapewne zajmiemy 5 pierwszych miejsc. Będą bitwy zdecydowanie bardziej wymagające w które zainwestuje swoje monety.
-
no to nie kumam, skoro PB zapodają obozy, próbując walczyć o jak najlepszy wynik w turnieju, porównujesz Wasz mecz do meczu PE vs PEA
Nie wiem jeszcze jak w 2 ostatnich kolejkach, ale mam informacje jak dotąd o 2 użytych obozach przez nich, zresztą z tego co się orientuję i u nas poszły tylko 2 obozy. Nie chcę dyskutować, na temat bitwy PE vs PEA, bo nie mam informacji na temat tej bitwy.
-
też nie, dlatego prosiłem o ss
@damiś27 said in MPG 2019:
@sniki26 @Cezarro @daroo933 @huzar-shakir My to nie wy (Husarya PL) że jak byście mieli własną akademię to byście ustawiali bitwę pod Husarya PL.
Skoro tu padają takie teksty, to i ja poproszę uczestników bitwy PE vs PEA o screeny terminarzów,( i proszę już nie kasować tego posta bo mi się nie chce pisać po raz trzeci )
-
Rozumie że oni oszczędzają monety (chodzi o akademię) na inne bitwy bo na swoich szkoda tak ?Czy we wszystkich bitwach zagrają bez obozów.
Ludzie kto normalny w to uwierzy jeśli nie brali obozów np na cel 1 mając jak widać po progresach słabszy skład to znaczy że nic nie walczą( bo jak walczyć przeciwko w sumie kolegą z jednej grupy ) przynajmniej w tej bitwie bo jak sadze na innych monety się znajda i poleca obozami przynajmniej do momentu aż to będzie miało sens.A tutaj co od 1 kolejki nie brali obozów bo niby wiedzieli jak bitwa się ułoży. -