Rekordy i Sukcesy
-
@cezarro gdzie ty znalazłeś @Roni-Meda ? Staty ma zajefajnie.Tylko pozazdrościć.
-
Niby gość ma świetne staty,jednak sądzę że gdyby grał z poważnymi menago to jego bilans wygranych nie byłby taki fajny.
-
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
@cezarro gdzie ty znalazłeś @Roni-Meda ? Staty ma zajefajnie.Tylko pozazdrościć.
Pisałem już o nim jakiś rok temu chyba, koleś dalej śrubuje ilość zdobytych trofeów
-
...8 lat...
-
@huzar-shakir sto lat
-
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
@cezarro Niech i bije rekord,ale kończyć ligę z 30 pts.menago ? Niema powodu do tego żeby go chwalić
Można go krytykować że bije rekordy bo idzie na łatwiznę,nie gra z poważnymi menago itp. Ale czy wszyscy muszą? Każdy gra sobie na swój sposób. Jedni grają aby nabijać punkty do rankingu, drudzy wolą brylować w bitwach , a dla jeszcze innych najważniejsze jest zdobywanie trofeów.
-
-
Moja najwyższa pozycja w rankingu. coraz bliżej
-
@mati-colchoner powodzenia
-
@mati-colchoner Niedługo będziesz nr1 w rankingu wśród polskich menago.
-
@huzar-shakir Nie mam na to ciśnienia
-
@mati-colchoner said in Rekordy i Sukcesy:
@huzar-shakir Nie mam na to ciśnienia
Nie musisz,1 pozycja w rankingu przyjdzie sama
-
Taki antyrekord.
2.
Tyle mam obrońców możliwych do wystawienia w meczu.
-
@lhundaeion Bramkarzy wystaw do obrony i pomocników defensywnych
-
@huzar-shakir lepiej pomocników jak już, jakoś bramkarz mi nie pasuje chociaż to tylko gra
-
@lhundaeion said in Rekordy i Sukcesy:
Taki antyrekord.
2.
Tyle mam obrońców możliwych do wystawienia w meczu.
Daj na bok bocznego pomocnika z najmocniejsyzm defem i coś ustawisz juz z trójka obrońców. Jak dasz dwóch pomocników to zagraja gorzej niż z jednym. Testowałem juz to wczęsniej kilka razy .