Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@cogito ale szczerze przyznam pierwszy raz taki wpierdol dostalem niezależnie od okoliczności jak gram ok 5lat..
@martin343 Pewnie Beta Siemicka to ten sławny brat obecnego mistrza Łukasza Kowalskiego
@cogito obojętnie kogo brat siostra żona ale w sumie wolałbym od kobiety dostać zawsze mogę powiedzieć że się podłożyłem
@martin343 nic się nie martw ! teraz już będzie tylko lepiej, bo gorzej już być nie może
@cogito Jak Ciebie trafi taki zloty strzal pochwalisz sie ?
@cogito Jutro ja z Beatą gram
@kalka301 zapnij pasy
@kalka301 już po tobie
@maloba Będzie sie działo . Gram u siebie więc kto nie ryzykuje ten mhm.. nie pije xd
A u nas jeszcze nie było symulacji
@kalka301 bedzie zabawa
@kuba-fala Symulacja będzie dzisiaj, więc jesteśmy jedną kolejkę do tyłu. Powodzenia grupo D
@Wojtyn84 Dziwne zjawisko XD
drobna zmiana, w naszej grupie zagra zagraniczny gość w H_PLCup:clap_tone1: Triarius
@borynos Można wiedzieć za kogo? Rezygnacja czy ktoś nie przystąpił do turnieju?
@Damiś27
dragonos nie bierze udziału w turnieju
@borynos tak myślałem
@Damiś27 no trochę nas wystawił... ale mamy pełną ligę tuż przed pierwszym gwizdkiem
@borynos Niestety .... niestety tak bywa Mógł sobie ulepszyć i sprawdzić swoje taktyki
@Damiś27 said in Husarya CUP III Edycja:
albo chociaż odpisać na priva