Złote Piłki OSM.pl 2016
-
@maloba się da tak jak pisze @ToomAnyWays głosuj na osoby, które według Ciebie zasługują na ten tytuł Może być jedna lub kilka lub wszyscy hehe no i też żadna Każdy niech głosuję, jak uważa
-
@kuba-fala Za @FORMOZA Przemawia:
- 1.05.2016, 02:33 data...
- 20% - Dominacji Światowej w krótkim czasie
- Bournemouth - 7130 pkt
- Liga Polish Slavic - zdobycie pucharu i finał i 2 i 5 miejsce(Słabymi drużynami)
- Feyenoord 1970 MPP 2016 - Grupa A- miejsce 3 cel 6
- Ogólnie gra słabymi drużynami z dobrymi menadżerami i dobrymi wynikami
@kuba-fala Doceniaj też innych Pamiętaj nominacja to już wyróżnienie
-
Musieliśmy dokonać jakichś wyborów i wiadomo że ci, którzy nie zostali wyróżnieni będą narzekać. Co by się nie zrobiło dla użytkowników forum to i tak zawsze stękanie i narzekanie. Najlepiej jakby się wyróżniło wszystkich i wtedy chyba każdy by był zadowolony. Ludzie, nie da się tak!
Jeśli tak bardzo kogoś rażą wybory i nominacje personelu to zróbcie swoje własne nagrody. Zobaczycie jak to łatwo jest wybierać spośród tylu użytkowników. Wtedy znowu niezadowolony będzie kto inny, który nie został wybrany.
Jak podoba wam się zabawa to oddajcie swój głos, jak nie to nie, nikt was nie zmusza. Plebiscyt ma za zadanie urozmaicić Wam życie na forum, ale zawsze jak chce się coś dobrze, to grupka niezadowolonych musi się popisywać, żeby tyko zabłysnąć.
Jednak konstruktywne sugestie zawsze są na miejscu. To pozwoli ulepszyć plebiscyt za rok.
-
@Michal_ACM Ja proponowałem dorobić jeszcze jedną nagrodę Odkrycie Sezonu..... nawet nazwa to pomysł @Dovco_HandF Dlaczego nie było można tego zrobić tylko się upierać.....
-
@maloba Plebiscyt nie jest obowiązkowy, mój drogi maloba. To jego 4 odsłona. Nie pierwsza. Nie zauważyłem twojej obecności w trzech poprzednich edycjach. Chcesz to głosuj, gdzie możesz głosować. Nie chcesz, nie glosuj. To drugi rok z rzędu Plebiscyt Polskiego Personelu i to Polski Personel decyduje w niektórych kategoriach, komu przyznać wyróżnienia, a nie spamowicze z forum. Z drugiej strony: nigdy nie ma tak, żeby zawsze wszystko wszystkim pasowało. Reasumując, jak ktoś się czuje niedowartościowany to proponuję sobie zorganizować własne, małe Plebiscyty w grupach np. "Złote jeże", albo ' "Złote ostrygi" czy coś takiego innego, niekoniecznie złotego, ustalić sobie kategorie i po-wręczać tyle nagród, ile sobie wymyślicie.
Konstruktywna krytyka jest wodą na młyn dla nowych pomysłów. Ale tu nic takiego nie widzę.
Pamiętam, że taki wewnętrzny plebiscyt organizowała sobie grupa Mafia - jak istniała i świetnie im to wychodziło. :thumbsup_tone1:
maloba, ty należysz do Polish Warriors... proszę bardzo wykaż się kreatywnością, poświęć trochę czasu i zrób Plebiscyt dla swoich kolegów np. pn. "Statuetka Polskiego Wojownika". I nawet możecie zrobić zewnętrzną kategorię: Odkrycia Roku 2016, Spamer Roku, Narcyz Roku, Nieudacznik Roku, Chwalipięta Roku itd. i przznać tyle tych statuetek, ile tylko zapragniecie i komu zapragniecie dać. Proste, prawda?
Złote Piłki OSM.pl zostaną w tej formie w jakiej są, sprawdzonej od lat.
Dziękuję za uwagę i zapraszam do głosowania :ok_hand_tone1:. -
@Damiś27 said in Złote Piłki OSM.pl 2016:
@Michal_ACM Ja proponowałem dorobić jeszcze jedną nagrodę Odkrycie Sezonu..... nawet nazwa to pomysł @Dovco_HandF Dlaczego nie było można tego zrobić tylko się upierać.....
Dlatego nie możemy tego zrobić teraz, bo już Plebiscyt trwa. I specjalnie pod kogoś nie będziemy robić nowej kategorii . Ale to dobry pomysł i być może zrobimy to w przyszłym roku... dla Odkryć Roku 2017, jak sprawę przegadamy w naszym wewnętrznym, organizacyjnym gronie:thumbsup_tone1:.
-
Nagrody przyznane , więc po co drążyć temat ? Należy pogratulować osobom wyróżnionym ,i tyle . Niektórzy tutaj widzę zabierają głos tylko po to żeby mącić , a nie wnieść coś konstruktywnego do dyskusji. A jak się coś komuś nie podoba , to niech sobie zorganizuje swój własny plebiscyt , tak jak to napisał Dovco.
-
@Dovco_HandF Eh Dovco nic nie sluchasz glosu Ludu tylko stawiasz wszystko po swojemu , Dzieki Ci wielkie za to ze poswiecasz czas na OSM napewno nie tylko ja to doceniam . Mi nie jest potrzebna zadna zlota pilka ani nic z tym zwiazanego , chodzi mi tylko za glosowanie lub jego brak . Ale jak widze Wladza Absolutna sie nie ugnie ok rozumiem .
Jasne swietny pomysl podrzuciles pomyslimy w grupie i cos moze z tego wyjdzie
-
@maloba No i od razu lepiej gadasz/piszesz! Odpalaj temat na swoim wewnętrznym forum i działajcie. I dawajcie od siebie sobie i innym, to co uważacie, że my nie dajemy z Personelu, bo głosu ludu (maloby) nie słuchamy :clap_tone1: .
-
@Dovco_HandF said in Złote Piłki OSM.pl 2016:
NAGRODY PRZYZNANE PRZEZ POLSKI PERSONEL OSM BEZ GŁOSOWANIA:
Złota Piłka OSM.pl 2016 za debiut Roku:
kuba fala gra od 04.12.2015, 17 miejsce w finale Mistrzostw Polski 2016. 16.03.2016 zanotował 9191 punktów, grając drużyną Dolcan Ząbki.Jedyna osoba kwalifikująca się w tym roku wg nas do nagrody za debiut Roku. Więc jakiekolwiek głosowanie wydaje się być nie na miejscu.
Nie zgodzę się z tym żę była to jedyna osoba kwalifikująca się do debiutu roku. W tym wypadku głosowanie byłoby dobrym rozwiązaniem tak jak to jest w przypadku innych kategorii. Kilka wyżej wspomnianych osób mogłoby znaleźć się na liście bo mieli podobne osiągnięcia i aż tak bardzo od fali nie odstają w grze.