ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
menajer isimlerinin kullanıldığı ligin adı ne @zicoonurakbulut Menajerler Ligi İsmi Ama baştan girmen gerekli 4 maç yapılıyor yenilen eleniyor.    
- 
@zicoonurakbulut Menajerler Ligi İsmi Ama baştan girmen gerekli 4 maç yapılıyor yenilen eleniyor.    @osmsüpermenajer Toplamda max. 4 gün mü sürüyor. Tek bir boş slotum var, 24 Nisan'da boş olması gerekiyor çünkü. 
- 
@osmsüpermenajer Toplamda max. 4 gün mü sürüyor. Tek bir boş slotum var, 24 Nisan'da boş olması gerekiyor çünkü. @mehmetcetintd Evet toplam 4 gün sürüyor. 
- 
@mehmetcetintd Evet toplam 4 gün sürüyor. @osmsüpermenajer Tamamdır, teşekkürler. 
- 
@osmsüpermenajer Tamamdır, teşekkürler. @mehmetcetintd Rica Ederim İyi Oyunlar. 
- 
Selamün Aleyküm 
- 
Selamün Aleyküm @ofmanager_ Aleykümselam kardeşim  
- 
@ofmanager_ Aleykümselam kardeşim  @revengeiscoming imzan kalp ben kardeşim  
- 
@revengeiscoming imzan kalp ben kardeşim  @ofmanager_  Bundan sonra böyle Bundan sonra böyle   
- 
@ofmanager_  Bundan sonra böyle Bundan sonra böyle   @revengeiscoming yakışmış brom, inşallah beraber emekli oluruz kırmızı-siyah renklerin altında  
- 
@revengeiscoming yakışmış brom, inşallah beraber emekli oluruz kırmızı-siyah renklerin altında  @ofmanager_ İnşallah brom  
- 
Selamün Aleyküm @ofmanager_ 
 Aleyküm selam gardaşım
- 
@RevengeisComing @1gizemli yok mu arttıran  
- 
@RevengeisComing @1gizemli yok mu arttıran  @ofmanager_ Hahaha  Adam her ay +1 koyuyor üzerine Adam her ay +1 koyuyor üzerine 
- 
@sexafonn Sohbet grubu değil mi olm burası :)) nerde sohbet edelim  
- 
@sexafonn Ne yapalım peki  
- 
@sexafonn Ne yapalım peki  @revengeiscoming gel whatsapp badi sen.Boşver bunları.