ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
Selamün Aleyküm @ofmanager_ Aleykümselam kardeşim  
- 
@ofmanager_ Aleykümselam kardeşim  @revengeiscoming imzan kalp ben kardeşim  
- 
@revengeiscoming imzan kalp ben kardeşim  @ofmanager_  Bundan sonra böyle Bundan sonra böyle   
- 
@ofmanager_  Bundan sonra böyle Bundan sonra böyle   @revengeiscoming yakışmış brom, inşallah beraber emekli oluruz kırmızı-siyah renklerin altında  
- 
@revengeiscoming yakışmış brom, inşallah beraber emekli oluruz kırmızı-siyah renklerin altında  @ofmanager_ İnşallah brom  
- 
Selamün Aleyküm @ofmanager_ 
 Aleyküm selam gardaşım
- 
@RevengeisComing @1gizemli yok mu arttıran  
- 
@RevengeisComing @1gizemli yok mu arttıran  @ofmanager_ Hahaha  Adam her ay +1 koyuyor üzerine Adam her ay +1 koyuyor üzerine 
- 
@sexafonn Sohbet grubu değil mi olm burası :)) nerde sohbet edelim  
- 
@sexafonn Ne yapalım peki  
- 
@sexafonn Ne yapalım peki  @revengeiscoming gel whatsapp badi sen.Boşver bunları.  
- 
@ofmanager_ Aleyküm selam abi nasılsın 
- 
@ofmanager_ Aleyküm selam abi nasılsın @gs-ramo-1905 iyiyim şükür Ramazan'ım sen nasılsın  
- 
Sağol abi ben de iyiyim ekibe yeni menajerler katılmış galiba @SEXAFONN  zaten @RevengeisComing önceden katılmıştı zaten @RevengeisComing önceden katılmıştı Yeni ekiplerinde fatih abi ye önceden başarılar dilemiştim @SEXAFONN  Sana da başarılar dilerim Yeni ekiplerinde fatih abi ye önceden başarılar dilemiştim @SEXAFONN  Sana da başarılar dilerim
- 
@zicoonurakbulut Menajerler Ligi İsmi Ama baştan girmen gerekli 4 maç yapılıyor yenilen eleniyor.    @osmsüpermenajer said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: @zicoonurakbulut Menajerler Ligi İsmi Ama baştan girmen gerekli 4 maç yapılıyor yenilen eleniyor.     Daha zaman var elenende girebilir tekrar 4 hafta boyunca. 
- 
@mehmetcetintd çok teşekkür ederim kardeşim bundan sonra Wolfsenburg luyuz  bide defansta 76 lık yakışıklı arkadaşı forvet oynatın  gol kralı olnassa hesabını bana sorun bide defansta 76 lık yakışıklı arkadaşı forvet oynatın  gol kralı olnassa hesabını bana sorun  @sultan-çer Allah'tan yenilmedim.