Hediye Coinler Gelmiyor
-
Yaklasik 15 gündür kazandigim 2000 coin hala hesabima yatmadi. Lords Mobil oyununda kalemi 12 yaptım ama hala voin gelmedi mail attım is ortağımızla gorusmeniz gerekmektedi şeklinde bir cevap geldi. Missing coins kismina tikliyorum is ortaginizin sitesi uçmuş. Simdi benim 2 aydir verdiğim emeğin karşılığı ne oldu ?
-
@siralexferguson_5 Merhaba İş kulübündeki teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip altta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız.
Bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilir eğer daha fazla beklemek istemiyorsanız teklifi yapan sponsor firma ile iletişime geçmelisiniz -
ya siz benim yazdigimi okumuyorsunuz yada bana bit cevap veriyor diyorum ki missing coins kismina tiklayinca is ortaginiza ulaşılmıyor.
-
@siralexferguson_5 lords mobile oyunu geliştiricilerine mail atman gerekiyor oradaki teklifler osm ile alakalı değildir
-
@osmsüpermenajer said in Hediye Coinler Gelmiyor:
@siralexferguson_5 Merhaba İş kulübündeki teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip altta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız.
Bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilir eğer daha fazla beklemek istemiyorsanız teklifi yapan sponsor firma ile iletişime geçmelisinizCevap için teşekkürler