OSM Taktikleri
-
rakibim 4-4-2 A Kanatları Kullan Alan Savunması oynuyor kadro değerim ondan 100 m daha iyi ancak onun sahasında maç ve stadyum seviyesi 3 hangi taktikle oynayayım 5 saat var maça yardımcı olur musunuz?
-
@namıdiğeryesil oynandı mı durum nedir
-
-
Informo un cambio de último momento debido a problemas de un manager del grupo
M5 @Doman7 va por @dario-el-vicio
El capitán de RH ya está al tanto y aceptamos la sanción
-
@doman7 said in OSM Taktikleri:
Informo un cambio de último momento debido a problemas de un manager del grupo
M5 @Doman7 va por @dario-el-vicio
El capitán de RH ya está al tanto y aceptamos la sanción
@doman7 Burası Türkçe forumdur. Lütfen iletilerinizi yalnızca Türkçe yazınız.
-
Merhaba üçlü savunmada kanat beklerinin görevlerini nasıl ayarlayacağım? Şimdi orta saha olarak gözüküyorlar, defans taktiklerinden bekler ileri geri dersem orta sahadaki kanat beklerine uygulanır mı?
-
@sosyokrat Merhaba yarın juventus ile maçım var kadro değeri 553M Oyuncu gücü 24.1M Benim kadro değerim 496M Oyuncu gücüm 21.6M Rakip 3-4-3 Kk Oynuyor Alan Markajı Ve Ofsayt Açık Maç Benim evimde saham 1 4-3-3A Mı 4-2-3-1 Mi Oynamamı Önerirsiniz
-
Herkese merhaba. Oyunda uzun top taktiği en iyi hangi dizilişle uyum sağlar ve tempo, mentalite vs nasıl olmalıdır? Zorlu maçlarda kullanılabilir mi?
-
@extreme154 5-2-3 ve 4-2-4 dizilişlerinde uygundur ama tavsiye etmem 4-2-4 dizilişi çok güçlü olduğunda Ve orta sahan yoksa kullanılabilir ama çok riskli rakipten güçsüzsen ve orta sahan azsa 5-2-3 kullanılabilir 4-2-4 için rakipten bariz güçlüysen 65-75-75 ama çok fark yoksa 65-65-65 yapılabilir 5-2-3 te ise 30-30-40 idealdir Ama Kesinlikse Bu Stil Dizilişlere Tavsiye Etmem
-
Arkadaşlar bana güzel bi uzun 5-2-3 taktiği önerebilirmisiniz
-
340m kadro değerim var, rakibimin 650m kadro değeri var. 4 3 3b kanatları kullan, ofansif oynuyor. Maç benim evimde, hangi taktik ile oynamalıyım. Antrenman kampına gideceğim kesinlikle.
-
Takımım
Ter Stegen 96-
Grimaldo-Van Dijk-Elvedi-Bellerin
87 97 101 100
Kante-Pogba-Havertz
95 94 94
Coman-Mbappe-Griezmann
91 97 98Hangi diziliş ile en verimli oynarım.
-
@seldur2 hocam öncelikle Grimaldo yerine başka yüksek bir bek alırsan iyi olur sonra taktik olarak 4-3-3 B kanatları kullan yapabilirsin. Pogba ile Havertz sağ ve solda, Kante göbekte oynasın. Forvette de Coman ve Mbappe sağ ve solda, Griezmann ortada oynasın. En çok verimi bu şekil alırsın diye düşünüyorum. Ek olarak Havertz'i ne zaman görsem alırım gücünü 110'lara kadar çıkarmışlığım var fakat çok az sayıda gol ve asist yapıyor bilgin olsun.
-
Arkadaşlar ligde Leicester City im ligin basında adam satma sorunu yaşadığım için kadrom çok gelişmedi. Ligde kadro gücü sıralamasında 11. yim. Büyük takımlara karşı hangi taktikle çıkmam gerekir. Kadrom gelişince hangi taktiği kullansam takımım etkili olur ?
-
@coachh038 büyük takımlara 451 kgv, gelişince de 433 kanata dönebilirsin
-
Merhaba, Liverpool ile oynuyorum bütün menejerler dolu. 975m ile en yüksek kadro değerine sahibim ama ligde üst üste mağlubiyetler yaşadım ve şuan 4.yum en buyuk sorunsalım 4 4 2 b mi kullanmaliyim yoksa 4 3 3 mü?
Forvetler:
Lemar(105), Salah(108), Neymar(104),Dybala(103), Griezmann(104)
Orta sahalar:
Keita(108), Coutinho(104),Ndombele(102),Pjanic(103),
James Rodriguez(102),Casemiro(100),Aouar(98),
Mkhitaryan(97).
Defanslar:
Alexandre Arnold(108), Umtiti(104),Alba(103),Gimenez(102),Akanji(101,Alex Telles(101), Bonucci(101).