Pomoc OSM đ€
-
Problem ze szpiegiem
WysĆaĆem szpiega jest powiadomienie ze wrociĆ ale nie dzialalo, wysĆaĆem drugiego i za drugim razem sie udaĆo ale ten pierwszy wisi w powiadomieniach caĆy czas, co mnie wkurza do tego chyba oddano mi 38k za tego nieudanego ale powiadomienie dalej sie swieci...
-
https://zapodaj.net/2298531185d01.png.html
daje link bo nie wiem jak po prostu powiadomienie wciÄ ĆŒ Ćwieci juĆŒ od wczoraj...
-
klikam na powiadomieniu spy i przenosi mnie dalej i mam tam teczke z analizÄ szpiega bo dwukrotnie prĂłbowaĆem szpiegiowaÄ jeden klub, ale czemu dalej powiadomienie jest to co na screenie
nie powinno zniknÄ Ä z tego zegarka??
-
tak mam te teczke z raportem ale chodzi mi o powiadomienie! Czy nie powinno zniknÄ Ä z zegarka skoro przeczytaĆem raport szpiega?
-
ProĆba do moderatora o poprawÄ buga
NapiszÄ krok po kroku, ĆŒeby mnie zrozumiano
- wysĆaĆem szpiega dostaĆem powiadomienie ĆŒe szpieg zakoĆczyĆ swojÄ pracÄ, ale jak klikaĆem na nie byĆo pusto w zakĆadce szpieg ale powiadomienie dalej byĆo (w zegarku)
- wysĆaĆem drugiego na tÄ samÄ druĆŒynÄ i udaĆo siÄ dostaĆem raport tak jak chciaĆem
- jednak dalej mam jedno powiadomienie w zegarku o szpiegu ĆŒe zakoĆczyĆ pracÄ czy nie powinno ono zniknÄ Ä
- dostaĆem dziĆ 38k na konto widocznie za bug za tego nieudanego scouta
ReasumujÄ c dlaczego dalej Ćwieci mi powiadomienie o scoucie...
-
Nie moĆŒna edytowaÄ po 120 sekundach chore... wklejam jeszcze raz...
ProĆba do moderatora o poprawÄ buga
NapiszÄ krok po kroku, ĆŒeby mnie zrozumiano
- wysĆaĆem szpiega dostaĆem powiadomienie ĆŒe szpieg zakoĆczyĆ swojÄ pracÄ, ale jak klikaĆem na nie byĆo pusto w zakĆadce szpieg ale powiadomienie dalej byĆo (w zegarku)
- wysĆaĆem drugiego na tÄ samÄ druĆŒynÄ i udaĆo siÄ dostaĆem raport tak jak chciaĆem
- jednak dalej mam jedno powiadomienie w zegarku o szpiegu, ĆŒe zakoĆczyĆ pracÄ czy nie powinno ono zniknÄ Ä
- dostaĆem dziĆ 38k na konto widocznie za bug za tego nieudanego szpiega
ReasumujÄ c dlaczego dalej Ćwieci mi powiadomienie o szpiegu...
-
@wujek99 WyĆlij jutro znowu szpiega i napisz co siÄ dzieje. MoĆŒe to tylko jednorazowa usterka i zanim podniesiemy alarm, sprawa siÄ rozwiÄ ĆŒÄ przy nastÄpnym wschodzie sĆoĆca. Szpiega jak raz wyĆlesz to moĆŒesz jego raport sprawdzaÄ tysiÄ c razy, dopĂłki nie nadejdzie symulacja :thumbsup_tone1:. Ale dlaczego ci wisi w powiadomieniach to bij-zabij nie mam pojÄcia.
-
WyĆlÄ jutro na drugiego przeciwnika i dam znaÄ, pozdrawiam
-
@wujek99 OK :ok_hand_tone2:
-
Jest teĆŒ kolejny problem, a mianowicie chodzi mi o to, ĆŒe nie mogÄ wywaliÄ ze znajomych osĂłb, ktĂłre usunÄĆy konto, ma ktoĆ na to jakÄ Ć radÄ?
-
@Stefan-JoptwojmaÄ TeĆŒ mam ten problem. PrzydaĆoby siÄ to jakoĆ rozwiÄ zaÄ...