MPG 2019
-
@dovco_handf bez obrazy, ale tak na gotowe to nie wypada :))
-
@dovco_handf said in MPG 2019:
@huzar-shakir said in MPG 2019:
PAM blisko strefy medalowej.Szykuje się spora niespodzianka w postaci odpadnięcia PL z walki o najlepszą czwórkę mistrzostw.Trzeba przyznać że grupa dowodzona przez @Dovco_HandF zrobiła w ostatnim okresie wielki milowy krok w budowaniu potęgi wśród polskich grup OSM.
Dzięki Przem e tak świetnie, ja wejdę... w finałowej bitwie (jak mnie wpuszczą) .
zapomnij nie ma miejsca dla cb xD
-
Chcialem to samo napisać Jurek,zasłużyłeś na grę w finale ,jeśli się tam grupa PAM znajdzie ?
-
-
-
Chcialem to samo napisać Jurek,zasłużyłeś na grę w finale ,jeśli się tam grupa PAM znajdzie ?
Ależ skąd za słaby jestem, nie mieszczę się w wyjściowej piątce
-
@dovco_handf trochę jeszcze podtrenujesz na holendrach i może chłopaki dadzą Ci szansę
-
Powiększamy przewagę nad debiutantem w MPG
-
-
@borynos swoją drogą to aż dziw bierze że powołuje się do kadry ludzi z grup ,którzy nie grają bitew Dla swoich ekip
Nie mamy czasu na kadrę, bo gramy ciężki mecz w bitwie. Do kadry wskoczymy na wyższym etapie rozgrywek narodowych
-
Grupa
Bitwa: Polish Eagles Aleja Gwiazd
Kolejka
Kolejka
Kolejka
-
@lhundaeion said in MPG 2019:
@borynos swoją drogą to aż dziw bierze że powołuje się do kadry ludzi z grup ,którzy nie grają bitew Dla swoich ekip
Nie mamy czasu na kadrę, bo gramy ciężki mecz w bitwie. Do kadry wskoczymy na wyższym etapie rozgrywek narodowych
Chyba nie skumales kolego o co pięć albo ja nie skumalem
-
@lhundaeion said in MPG 2019:
Chyba nie skumales kolego o co pięć albo ja nie skumalem
No raczej nie inaczej
-
Walka o miejsca - miejsca w MPG 2019, czyli
Walka o i miejsca w MPG 2019
Walka o i miejsca w MPG 2019
Start: 13 Maja 2019 (poniedziałek)
Organizator: Polski Personel
Prowadzący: @Damiś27 @mihau1878 @Stefan-Joptwojmać
W przypadku jakichkolwiek problemów, potencjalnych kar, obaj kapitanowie muszą podjąć próbę rozwiązania problemu lub nałożenia kar.
W przypadku, gdy nie mogą. Sprawa z wszystkimi zasadami musi zostać opublikowana na forum, a organizator będzie miał ostateczną decyzję.
Start: 13 Maja 2019 (poniedziałek)
-
Znów komplecik wygranych u husarzy
-