LM i LE - Europejskie Puchary 2018/19
-
Chelsea do boju ! Liga Europy jest do wygrania
-
Wszystko wskazuje na to, że w fianale będziemy mieli derby Londynu.
-
@byku-duma-warmii Moim zdaniem Eintracht może jeszcze zaskoczyć Wróci Rebić, może Haller ... w pierwszym meczu było widać że brakowało im z przodu kogoś kto by mógł piłkę przetrzymać, a w rewanżu się to zmieni.
-
@bartosz-qrek
Tylko najgorzej, że na wyjeździe zdecydowanie gorzej im szło, ale skoro tak mówisz to szykuje się fajny mecz. -
@bartosz-qrek Chelsea w rewanżu przejedzie się po Eintrachcie
-
@marcin6578
Nie można lekceważyć rywala, bo już Inter się przekonał o tym, że nie jest to słaby zespół. -
@byku-duma-warmii nie mówię że jest słaby ale Chelsea to półka wyżej mimo wszystko jednak wszystko może się zdarzyć jak najbardziej
-
@marcin6578
Też jestem takiego zdania -
Puchar to nie liga. Tu o wyniku decyduje forma dnia i to, kto ma więcej szczęścia. Na tym etapie nie ma już słabeuszy.
-
@mihau1878
To jest prawdziwy Liverpool, fantastyczny mecz w ich wykonaniu i wpełni zasłużony awans do finału drugi rok z rzędu. W sumie można się pokusić, że tam będzie zdecydowanym faworytem. -
Klopp pokazał że ma jaja. Barcelona została zgnieciona i muszę przyznać, że chociaż nie przepadam za lolkami to dzisiaj awansowali zasłużenie, do tego grali na 100%. Szacun.
-
@byku-duma-warmii Zależy kto będzie drugim finalistą, licze, że AJAX - wtedy będzie na prawde super finał
-
@rusewicz
Wydaje mi się, że nawet Ajax nie sprosta Liverpoolowi. -
@byku-duma-warmii A ja czuje inaczej : )
-
Szacun dla Liverpoolu że wierzyli w awans, Barcelona drugi rok z rzędu odpada mimo wysokiego zwycięstwa w pierwszym meczu. Rok temu Roma ich wywaliła teraz Liverpool, ja się cieszę że awansował Liverpool. W finale stawiam na Ajax- Liverpool ale tutaj zakończy się piękny sen Ajaxu i The Reds wygrają rozgrywki