Mistrzostwa Polski Par 2019
-
@czarnykotlet said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Mi osobiście by zależało na tym aby jasno i wyraźnie było napisane :
- co można robić
- czego nie można robić- tutaj z dokładnym podziałem na sparingi , treningi itd.
Wiadomo że większość z Was jest starymi wyjadaczami Ale część z nowych jak i starych członków Mistrzostw może nie do końca znać zasady.
Zresztą jak mogą być pomysły skoro nie ma konspektu regulaminu. Wtedy każdy to czyta i wypisuje swoje uwagi. Przecież to logiczne
Generalnie zasady są co roku bardzo podobne i to jest baza wyjściowa. Tutaj możesz poczytać jak to wygląda:
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/32798/mpp-2018?page=1https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/16584/mistrzostwa-polski-par-2017-mpp-2017/2?page=1
-
@huzar-shakir
Tylko jeśli tak będzie znowu będą pretensje jakie były w poprzednim roku, że komuś się gracze rozwijają lepiej, a innym gorzej. Zapewne wtedy znowu padnie podejrzenie, że ktoś gra sparingi z partnerem jak to miało miejsce w poprzednich rozgrywkach. -
@rusewicz said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Ja w zeszłym roku z rozpędu zagrałem chyba z 5 sparow i na start miałem minus ileś tam punktów, mimo doświadczenia popełniłem ten błąd xD
Wszystko ma swoje plusy i minusy. Jedno wiem na pewno. Jaką decyzję nie podejmę to i tak zawsze będzie atak na moją osobę, bo macie różne poglądy. Chcę mieć obraz jak to się rozkłada na nasze Polskie OSMowskie społeczeństwo. Dlatego specjalnie zacząłem temat nieco wcześniej, bo gdy decyzje zapadną nie będę już na ten temat dyskutować. Podstawową ideą jest dla mnie sprawiedliwa rywalizacja na takich samych zasadach dla wszystkich oraz takich zasadach, które my jako organizator będziemy mogli egzekwować. Zapadła mi jedna taka sytuacja w pamięć, a było to bodaj 2 lata temu. Zapamiętałem to dlatego, że koleś który to napisał sam był moderatorem i potrafił nieźle nawywijać - CorreThe. Zezwoliliśmy na sparingi, a on mi zarzucił, że rzucam kłody pod nogi graczom, którzy nie mają monet
Także widzicie ile osób tyle pomysłów często wykluczających się;)
-
Ok.Spar z kompanem z drużyny + treningi graczy.Mi taka opcja pasuje i nie będę strzelać w stronę organizatorów mistrzostw..Który manager ile zrobi treningów to już inna sprawa.Nie każdy jest w stanie zrobić 2 czy 3 w ciągu doby,ale to już każdy robi indywidualnie.
. -
W sumie to macie rację. Treningi i spar z partnerem/partnerką z pary.
-
Chciałby ktoś ze mną zagrać? Jak tak to PRIV
-
@szpilka134 to zależy w co mierzysz w tych mistrzostwach bo jeśli tylko w zabawę bez napinki na wynik to ja mogę z Tobą pyknac jeśli nadal nie masz nadal partnera do gry
-
@pimus1910 troche się spóźniłeś ale dzięki za propozycję i powodzenia
-
@szpilka134 dzięki i wzajemnie
-
@pimus1910 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@szpilka134 to zależy w co mierzysz w tych mistrzostwach bo jeśli tylko w zabawę bez napinki na wynik to ja mogę z Tobą pyknac jeśli nadal nie masz nadal partnera do gry
Pimi jak tak na luzaku, to ja mogę, ale między 5- 12 czerwca, mogę byc mniej aktywny, ze względu na wyjazd do Anglii
-
@pimus1910 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@borynos widzisz moją formę po powrocie więc nic innego nic gra na luzaku nie wchodzi w gre
to co pykamy?
-
@szpilka134 już na łatwiznę chcesz iść
-