Süresiz uzaklaştırma cezası kalkan hesap
-
Turkuaz Anadolu ekibinden sadece ben 1 kullanıcısinin hesabı 2 gün önce süresiz uzaklaştırma cezası verilmişti gerekli itirazları yaparak suçsuz olduğunun ispatlanması üzerine bugün itibariyle süresiz uzaklaştırma cezası kalkmıştır.Destek ekibinden bu konuda yardım talep ediyoruz bu kullanıcının cezası kalktığı için daha önceki oynadığı slotlarin iadesi yapilacakmi bu mağduriyetin giderilmesini sizlerden rica ediyoruz
-
@53kenan53 osmde önceden de bunu isteyen çok menajer vardı ama osm sisteminde bir menajer çıktığı lige tekrar giriş yapamıyor ve o menajerler de istediği takımları alamadı
-
@53kenan53 yanlız abi bu yapılan hatanın telafisi mutlaka olmalı bugün ekip savaşında telafisi olmayan bir yola girdik staf arkadaşlardan ricamız acilen acılan hesapların ekip Savaşlarına geri alınması sonuçta ekip savaşında emek veriyoruz.
-
@ZicoOnurakbulut yorumunda belirttiğin gibi hiçbir kullanıcı çıktığı lige dönüş yapamaz buna katılıyorum lakin atladığınız bir konu var yada eksik bilgiye sahipsiniz bu menejer arkadaşımız ligden çıkmadı yanlışlıkla uzaklaştırma cezası verildi itiraz edildi ve sonuç olarak süresiz uzaklaştırma kaldırıldı tekrardan tüm slotlarin verilmesi gerekiyor neden mi diyeceksin onun cevabida çok basit kardeşim daha önceden dede ve çetesi ekibinin başına geldi aynı olay 4 menejer ceza yedi aynı şekilde ve yanlışlık olduğu ispat edilince tekrardan slotları iade edildi hatta 1 gün erteleme yapılarak devam eden savaş 11 günde bitti
-
Mağduriyetimiz bir an önce düzeltilir umarım, sadece bizim değil hiçbir ekibin başına gelmesini istemeyiz böyle birşeyin slotlar verilir umarım bir an önce.
-
@Samet-Işık-BJK teşekkürler inşallah destek ekibi gerekli olan kararı verecektir sabırla beklemekten başka caremiz yok şimdilik